Bada med gott samvete

ja det kan jag göra imorron. Det har sett hemskt ut här hemma länge nu o det har varit så varmt så man har inte riktigt orkat ta tag i det.. men nu, när dammråttorna var lika stora som katterna så tyckte jag att det va dags ;-) haha.. så nu kan jag som rubriken säger, bada med gott samvete imorron, o det är såå skönt att det är städat. Man kan gå barfota utan att få en hel sandlåda under fötterna.. hehe.. man får njuta så länge det varar :-)

I måndags var jag o syrran på stan, det va så längesen vi gjorde nåt tillsammans, själva. Det va jättekul o skönt att få va lite barnfri några timmar. Shoppade tom för en gångs skull :-) o inget till barnen, bara till mej.. hihi..
Sen kom Syrran med sambo hit på kvällen o så grillade vi, jättemysigt!!

Idag har vi varit till Madeleine o pojkarna.. svalkade oss lite i deras pool. Vi åt lite mat o fikade gott.
På vägen hem tog vi en sväng förbi biltema, köpte en ny antenn till bilen så man kan få in lite vettiga kanaler på radion igen.. o så gick vi in på toys, köpte en luftmadrass o simglasögon till barnen.. dom ska dyka hela dagen imorron.
När vi kom hem så ville dom prova o dyka i badkaret o dom va så duktiga, kunde hålla andan o va under vattnet jättelänge.. man lär väl aldrig få hem dom imorron ;-)


Sitter o njuter av en iskall jordgubbs-smoothie.. myycket gott :-)


Vi apar oss i gungan ;-)


Jag har äntligen lärt mig att locka håret med plattången, det är hur enkelt som helst, mycket lättare än med en locktång :-) Fast lite övning skadar nog inte.
Floosan la in en länk på sin blogg som hade en bra beskrivning på hur man gjorde.. tack för det :-)


Kram!!

Kommentarer
Postat av: Syrran

Det där såg superenkelt ut! Ska prova... Aporna i gungan var ju söta ;)

2009-07-01 @ 22:39:19
URL: http://limelight.blogg.se/
Postat av: madeleine

Tokfia! va söta ni är på bilden! Kramis

2009-07-04 @ 22:35:19
URL: http://maddesvarld.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0