Julstämning och Lussekattsbak

Julstämningen har infunnit sig här hemma. Satte upp gardiner, la fram dukar och alla ljustakar/stjärnor i helgen. Riktigt mysigt, älskar julen!!
Vi bakade även lussekatter med barnen.

Julbak med barnen

Idag har jag provat ett annat recept på lussekatterna, plus att ja gjorde på ett annat sätt.
Dom blev jättegoda o jag hoppas dom fortsätter vara så saftiga :)

Lussemissar

Receptet hittar ni här på Ica. Jag blandade ner saffranet i det smälta smöret, då kommer smaken fram bättre och russinen la jag i blöt innan. Dom suger tydligen åt sig mycket av bullarnas saftighet när man gräddar dom annars.

På Toys´r´us möts man har dessa härliga mästerverk! :-)

Giraffer i mängder

Nu ska snart barnen hämtas, blir en liten promenad i kylan med andra ord. Hoppas man inte fryser fast.

Kram!!

Två av tre godkända

Idag har vi varit till barnmorskan på kontroll. Allt såg bra ut, bebis och magen växer på fint. Mycket bebis på höger sida och det verkar vara favoritsidan för det är där alla sparkar är mest :) Lågt blodtryck som vanligt, hon ser lika chockad ut varje gång. Blev rekomenderad att promenera en halvtimme om dagen för o se om det hjälper. Jag känner ju mej såå matt o har tungt att andas, jobbigt.

Sen har det varit utvecklingssamtal på skolan för Kevin. Han sköter sig utmärkt såklart! :-)
Så då var två barn av tre godkända. Nästa utvecklingssamtal för Leo är på torsdag, men han kommer nog gå igenom utan problem han med tänker ja.

Nu kommer snart Madde och Erik hit på besök med sin lilla Willhelm. Dom skulle kika på lite kläder som jag har kvar efter Kevin och Leo. Blir mysigt!! :)

Kram!!

Längtan!

Igår föddes en ny kusin till barnen, sambons syster och hennes kille fick en liten son, exakt på bf-dagen (punktlig grabb).
Idag var vi och hälsade på dom. En sån underbart söt liten kille o så liten. Jag kunde knappt lägga honom ifrån mig, ett sånt underbart litet liv.
Som vi har väntat på att få se vem som gömde sig därinne.

Längtan efter min egen lilla skrutt där inne blev genast såå mycket större och det blev lixom så verkligt helt plötsligt, att vi oxå kommer ha en sån liten snart.

Barnen hade så många frågor, kul att lyssna till deras funderingar!

Har gått in i vecka 30 nu, ibland känns det som tiden rusar fram och ibland som den inte går fort nog! ♥♥


Är så nyfiken på dig

RSS 2.0