Våffelmys

Ja, så var det sista natten o snart är jag långledig igen. Finns inget bättre än att vara hemma med min älskade familj ♥
Imorron ska jag träffa syster, ska kika lite på glasögon, jag behöver nya o då kan det va bra att ha med sig lite smakråd.
Till helgen blir det nog barnmässa och en sväng ut till pappa. Det va så längesen vi sågs, saknar pappsen och barnen saknar morfar.

Idag har vi myst med våfflor.


Jag känner mig som världens vilsnaste människa. Mycket funderingar.. längtan.. hopplöshet...

Kram!!


Min rosa gosse

Ett litet glädjetjut över att jag äntligen får tillbax på skatten!! Jag tror det är första gången, annars har jag bara fått betala tillbaka.. gött mos. Får gå till semesterkassan så vi kan hitta på lite roligt i sommar :-)

Var ute till Maxi igår och barnen fick nya skor.
Leo hittade ett par glittriga Hello Kitty skor som han blev väldigt förtjust i. Jag visade honom en massa andra fina skor, men han var bestämd på att han skulle ha dom. Så ja.. vad gör man, klart vår lilla gosse ska få ha rosaglittriga hello kitty skor om han så gärna vill :-) Vad spelar det för roll egentligen? han tycker om rosa vår grabb, skulle gärna vilja ha rosa väggar i sitt rum oxå.

Glittrigt

Vad tycker ni? skulle ni köpt rosa skor/kläder till er pojk?

Ska inta soffan, Desperate Houswifes börjar strax...

Kram!!

Årets första


Flugan Bertil

Jag såg nyss årets första fluga som har vaknat till liv hemma hos oss. Är inte det ett härligt vårtecken så säg :-)
Det för mig vidare till tankar när jag och min syster var små. Vi byggde små hus av bigpak lådor och lät flugorna bo där, gjorde det hemtrevligt med gräs och socker. Sen döpte vi alla till Bertil. Vilka ideér man har när man är liten.
(inga flugor kom till skada)

Jag har bakat en kladdkaka som jag tänkte ta en smakbit på nu, en kopp kaffe till det blir perfekt :-) Solen lyser så gött.. man kanske skulle sätta sig på balkongen.

Kram!!

Morgonångest


Trött

Jag hatar min morgonångest. Livet känns väldigt väldigt jobbigt just på morgonen. Inte bara att det är så svårt att komma upp ur sängen, humöret är i bott o livet känns  ∂ÀÛ°ÂχΧ‰ξ... ja jag finner inte ens ord för det ;-)

Nog pratat om det.. min humörhalt kommer nog snart stiga så man känner sig lite männsklig igen.
Jag är ledig och det är riktigt skönt. Patric har semester och Leo är ledig från dagis. Bara Kevin som går i skolan denna vecka.

Igår rensade vi Leo´s rum på leksaker. Det var nog ett stort trauma för vår lilla man.. Han leker tydligen med ALLT, minsta lilla grej ska sparas så jag var en riktigt riktigt hemsk mamma igår som plockade bort och slängde saker för honom. Men det behövdes rensas och dom använder inte alla saker, det blir föör mycket saker tillslut. Sen möblerade jag om lite oxå. Går tyvärr inte att göra på så många olika sätt i Leos rum eftersom en hel vägg går åt till fönster, men lite förändring blev det.

Efter att vi hämtat Kevin på skolan åkte vill till Madeleine och grabbarna. Hennes mamma och syster var oxå där. Hade en riktigt trevlig stund där, fikade o pratade.

Nu ska jag gå iväg med Kevin till skolan.

Kram!!

RSS 2.0