Here we go again

Jo men jag tyckte väl att det va dags att uppdatera lite här.. eller?! :-p

En glad nyhet som jag måste börja med att berätta är att vi har fått en lägenhet på Långtäppan. Så nu blir det flytt.. igen.
Det är en 4:a och vi kommer ha egen ingång och en liten uteplats. Det kommer bli två våningar så det kommer kännas som ett eget litet radhus.. jättemysigt. Detta är så nära ett hus vi kan komma.
Jag känner mej så instängd här i lägenheten, så det ska bli jätteskönt att få flytta dit o känna att det är mer vårat, inte en massa trappor o sånt tråk.
Hittade en bild från kbab´s hemsida där våran lgh faktiskt var med. Gjorde en fyrkant runt det som är vårat :-)


Den 1 oktober flyttar vi in dit o jag längtar såå mycket.

Ja annars har vi haft semester denna vecka. Patric har haft semester i 2 veckor o har en kvar. Men jag jobbar på som vanligt. Det har varit riktigt skönt att ha varit lediga tillsammans hela familjen denna vecka. Trist att det går så fort bara o att det inte har varit nåt direkt sommarväder. Stackars Patric, har inte varit i närheten av en badstrand denna sommar :-( Jag däremot hade ju tur att va ledig hela den veckan då det va supervarmt.
Vi har inte gjort direkt mycket, bara tagit dagen som det kommit o softat.
Nästa vecka åker vi till Göteborg med tåget o ska gå på Universeum. Ska bli kul. Barnen ser fram emot att få åka tåg för första gången.

Imorron ska vi åka till pappa med familj o hälsa på i deras stuga. Blir väl en massa bus med efterlängtade Doris, lite käk o nån båttur. Hoppas på lite sol imorron då, idag har det ju bara regnat o regnat...

På måndag är det dags för jobb igen.. vill inte riktigt.. hade varit skönt att få va ledig sista veckan med barnen o Patric.

Ja det va allt för denna gång.

Kram!!

Bada med gott samvete

ja det kan jag göra imorron. Det har sett hemskt ut här hemma länge nu o det har varit så varmt så man har inte riktigt orkat ta tag i det.. men nu, när dammråttorna var lika stora som katterna så tyckte jag att det va dags ;-) haha.. så nu kan jag som rubriken säger, bada med gott samvete imorron, o det är såå skönt att det är städat. Man kan gå barfota utan att få en hel sandlåda under fötterna.. hehe.. man får njuta så länge det varar :-)

I måndags var jag o syrran på stan, det va så längesen vi gjorde nåt tillsammans, själva. Det va jättekul o skönt att få va lite barnfri några timmar. Shoppade tom för en gångs skull :-) o inget till barnen, bara till mej.. hihi..
Sen kom Syrran med sambo hit på kvällen o så grillade vi, jättemysigt!!

Idag har vi varit till Madeleine o pojkarna.. svalkade oss lite i deras pool. Vi åt lite mat o fikade gott.
På vägen hem tog vi en sväng förbi biltema, köpte en ny antenn till bilen så man kan få in lite vettiga kanaler på radion igen.. o så gick vi in på toys, köpte en luftmadrass o simglasögon till barnen.. dom ska dyka hela dagen imorron.
När vi kom hem så ville dom prova o dyka i badkaret o dom va så duktiga, kunde hålla andan o va under vattnet jättelänge.. man lär väl aldrig få hem dom imorron ;-)


Sitter o njuter av en iskall jordgubbs-smoothie.. myycket gott :-)


Vi apar oss i gungan ;-)


Jag har äntligen lärt mig att locka håret med plattången, det är hur enkelt som helst, mycket lättare än med en locktång :-) Fast lite övning skadar nog inte.
Floosan la in en länk på sin blogg som hade en bra beskrivning på hur man gjorde.. tack för det :-)


Kram!!

RSS 2.0