Mat & Muffins

Idag är jag ledig och laddar inför en lång jobbarhelg. Började dagen med ett uselt morronhumör, men det försvann som tur va efter en stund :-)

Åkte ner till stan och träffade Madeleine, vi gick o åt lunch på Mat&Muffins, det mysigaste cafét/matstället i stan. Sen på väg till bilen tog jag mig en sväng in på syrrans jobb o pratade lite med henne :) Personalrummet var fullt med folk o vilken ångest att gå in i ett sånt rum.. ahh jag syns!!
Scared 2
Men det är ju sånt jag måste öva o öva o öva på...

Sen var jag och barnen till parkleken här på rud, det va jättelängesen vi var där o dom tycker ju det är så kul där. Jag har nästan fobi mot lekparker, jag blir så rastlös så fort jag kommer dit o sätter mig, barnen leker o man bara sitter o sitter.. borde njuta av vädret eller att bara få va ute, men det är svårt. Träffade iaf en mamma från Leo´s dagis, så vi satt o pratde en stund.

Kram!! Beating

Mamma-son-dejt

Skippade att sova idag när ja kom hem, ska ju ändå sova ikväll/natt  Ignoring You Vi åkte o storhandlade istället, skönt att ha det gjort för det är ju tråkigt att storhandla. Men får tacka gudarna för självscanning, tänk va allt går smidigare (sålänge man inte åker på avstämning då)



Idag ska jag hämta upp Kevin efter skolan o så ska vi umgås bara han och jag. Det blir alldeles för sällan. Leo är ju hemma med mig varje gång jag är ledig, så han får mycket mammatid, så nu är det Kevin´s tur att få mig för sig själv en stund.

Han var ju så lessen igår kväll när jag skulle åka till jobbet. Han var riktigt förtvivlad. Ingenting jag sa hjälpte. Tillslut blev han ju så övertrött oxå så han blev ännu mer känslig. Jag var tvungen att gå så Patric fick ta över. Han lugnade ner sig till slut o somnade. Hade tydligen ropat på mig inatt. Det känns i mammahjärtat när dom blir sådär lessna.

Kram!!

Fembarns mamma

Idag har jag provat på att vara fembarns mamma. Tre 7åringar, en 4½ åring och en 1åring. Gick hur bra som helst. Inget jag vill vara på heltid, men såhär ibland funkar det ju kanon.



Blev lite fika på eftermiddagen med Theresia, Falle o kidsen. Nu har vi precis varit iväg och handlat lite. Till veckan får det bli storhandling för det gapar tomt på en hel del här hemma nu.

Imorron är det jobbardags igen. Jag har bett arbetskompisarna att spara lite tvätt som jag kan vika dom nätter jag jobbar, så jag har nåt att sysselsätta mig med. Tv och film börjar bli så tröttsamt, vet inte vad jag ska hitta på för att få tiden att gå lite fortare. Kanske ska ta med nån bok, det va längesen, men man blir så trött av att läsa. Korsord funkar oxå ibland.

Nu ska jag njuta av det lilla av dagen och ledigheten som är kvar.

Kram!!


Stolt!!

Tänk va dagarna går fort, snart är det helg, igen. Jag är ledig denna vecka. Jag försöker hitta på lite roliga saker så att man kan njuta riktigt mycket av att va ledig. Idag har jag dock inte gjort så mycket. Har plockat lite här hemma, renbäddat o sånt hemma-pyssel. Leo o jag tog en sväng till Ikea, köpte en klädställning o sen vart det naturligvis ett stop vid 5 kronorsglassen.. Den är så god och lagom stor. Alla andra mjukglassar blir så mäktiga o man orkar sällan äta upp en hel, men Ikea´s mjukglass är perfekt.

Att vara eller icke vara...

Igår var vi ut till mamma, alltid lika mysigt. Syster kom också ut efter att hon slutat jobbet. Det blev riktigt trevligt, med fika och ritstund. Älskade familj ♥

Måste få skryta om min underbara sambo som är så duktig o håller på att sluta röka. Han har nu hållt upp i ungefär 10 dagar och jag tycker det går superbra för honom. Jag är så otroligt stolt!!!

Animated Hearts


Driftstop


Däckbyte

Det har varit en underbar dag med en massa härlig sol idag. Jag blir så glad av solen, allt känns så mycket lättare då.
Leo o jag har varit ute o sopat på vår lilla gård, passade på att sopa undan löv o grus när ändå kbab var ute o tog upp all sand från gångvägarna. Sen har Leo gått runt o vattnat i vår rabatt o på gräsmattan så det skulle växa lite mer.

När Kevin slutat skolan åkte vi ut till mamma, fick lite pannkaka o glass. Åkte vidare ut och bytte till sommardäck. Skönt att ha det gjort.



Igår grillade vi för första gången detta år tillsammans med våra grannar Theresia o Falle. Det va riktigt gött. Tyvärr jobbade Patric o kunde inte vara med, nästa gång får vi passa in så vi alla är lediga.



Älskar verkligen att bo här, det är helt underbart. Massa goa grannar o härlig gemenskap :-)


Kram!!

Det går långsamt idag

Idag har jag min lediga dag denna vecka. Den går åt till att städa, fast det går väldigt långsamt. Men jag har iaf plockat undan o dammsugit nedervåningen, ska snart dammsuga soffan oxå. Kanske att jag orkar ta övervåningen sen..

Jag har tänkt lite oxå.. får se om Patric går med på att ha det såhär.. flyttat o möblerat om lite :-p

Det är regnigt och trist ute, gör väl kanske inte så mycket eftersom det är tänkt att jag ska städa, men jag saknar solen.. skulle va skönt att få lite värme.

Nej.. nu har jag väl vilat klart.. dags att återgå till det nödvändiga städandet.. snart ska det lagas mat oxå.

Kram!! ♥

Mamma-barn-dejt

Idag har jag haft en mamma-barn-dejt på Museét tillsammans med Madeleine och Oliwer. Det va mycket trevligt och barnen hade så skoj. Vi avslutade besöket med en mysig fikastund :-)


Massor med Lego


Teknikklubben
Lusten


Fantasin flödar

Under kvällen så har Madde (barnens faster) varit här, vi har spelat Mario kart och ätit mat, mycket trevligt o kul med lite sällskap. Patric har jobbat sent idag.

Imorron blir det en tur ut till mamma och Jonny, äta lite god mat o umgås.

Kevin klippte sig igår och blev jättefin :-)

Älsklingen

Nu blir det nog soffan en sväng innan sängen kallar.

Kram!!

RSS 2.0