Vuxligt vs Barnsligt

Sitter på jobbet o har bara en natt kvar nu på denna helg. Skönt att den snart är slut. Har haft mycket huvudvärk hela helgen, vet inte om det beror på dålig syn eller jobbet, eller nåt annat. Jobbigt är det iaf.
Jag funderar och funderar på "vad jag ska bli när jag blir stor". Fasiken att det ska va så svårt att komma på. Känns som jag inte passar in nånstans o min sociala fobi gör att det blir väldigt svårt o läskigt med allting.
Vad tycker ni jag skulle passa att jobba som/med?

Idag har vi varit på kalas hos Madelene och Erik, dom har fyllt 21 resp. 20 år. Sen passade vi även på att fira lilla Cazandra som fyllt 1 år. Det va riktigt trevligt o riktigt skönt med ett avbrott från jobbarhelgen.

Inatt blir det till att titta på säsong 1 av House, jag vet inte om jag sett det, men det märks väl. Finns inget annat vettigt att se annars ändå. Har "bara" 4:an här (o 1:an & 2:an, men dom räknas nästan inte på natten).

Ibland kan man faktiskt hitta kläder på barnavdelningen. Stl 170 passade perfekt på lilla mig :-)
Jag tror jag ska fortsätta titta lite på barnavdelningen emellanåt.

Vuxligt på barnavd.

Kram!! ♥

Ute på jakt

Idag har jag och barnen varit ute på jakt, spad-jakt. Det är så bra här på kbab, Långtäppan, för dom hänger ut snöskyfflar som man kan låna. Det är bara det att dom lyckas försvinna på nåt mystiskt sätt. Jag tror det finns ett tiotal bara här på nedre Långtäppan, men inte en enda i syne, verkar som om nån håller på dom hela dagarna *arg* Så jag har letat o letat överallt, men det finns ju inte snöskyfflar att köpa nånstans, det enda jag hittar här såna spadar som man gräver med i marken.. Jaja.. Leo hittade en iaf, så jag får väl låna den i brist på annat.

Annars har vi bakat lite här idag. Matbröd och Nougatkladdkaka. Jättegott blev det. Mamma ville ha receptet på kladdkakan, så jag lägger ut det här, om det skulle va nån mer som vill prova den.
Receptet kommer från denna bok:

Goda recept        Nougatkladdkaka

Finns även på tasteline.se
Nougatkladdkaka

Imorron börjar jag jobba igen, känns som det va evigheter sen även om veckan gått så fort. Man hinner inte med hälften av det man planerar att hinna med. Eller så är jag inte tillräckligt effektiv.. det är nog där skon klämmer ;-) Jag skulle behöva ett schema på vad jag ska göra dag för dag, annars svävar jag bara runt o får inte nåt gjort.

Soffan, en bit kladdkaka o lite fanta väntar mig nu.

Ha det gott!!

Kram!!




Bara att vända o åka hem

Sitter o väntar på att Lasagnen ska bli klar, den står i ugnen o luktar gott. Hade lite riven morot i denna gång, blir nog gott.. o så lite Keso till sen.. mumsigt.
Igår lyckades jag svänga ihop en egen kycklinggryta av det som fanns hemma, den blev faktiskt riktigt god :-)
Annars är jag rätt mycket för recept, men kul när man kan komma på nåt eget.

Lyckad gryta

Igår gjorde vi även semlor. Mamma hade bakat semlebullar (eller va heter det?) så vi fick några med oss hem. Jag är inte så förstjust i semlor, pga grädden o mandelmassan. Men vi skippade mandelmassan o så hade jag i vaniljsocker i grädden, då gick det faktiskt att äta till slut, o så måste man ju inte ha så mycket grädde på :-)

Semlisar

Idag när jag skulle hämta Kevin o kom till skolan så ville han följa med en kompis hem istället, så det var bara för mig att vända tillbax själv :-) Man får passa på när båda inte har fritids efter skolan o det passar bra in för båda. Kul att han har kompisar som han vill följa med. Leo o jag fick skotta snö istället, eller jag skottade o Leo simmade runt i alla snö som kommit. Sen skjutsade vi iväg Patric till jobbet. Hann även med lite handling. Fast jag glömde hälften o var tvungen att springa in en gång till.. haha..

Näe om man skulle ta o ta hand om lite disk innan maten är klar, det brukar va så töligt att göra det när man ätit o är mätt o trött :-)

Kram!!

Bowlingmästare

Det får bli ett litet inlägg innan jag måste gå o göra mig iordning. Ska iväg sen o lämna plasma. Patric och Leo får följa med för sen måste vi åka o kolla på en ny tvättmaskin då våran gick sönder i helgen :-( så typiskt ...

I lördags var jag och Madeleine ute o roade oss. Bowlade på nöjes (o jag vann ju såklart.. hihi) o oj va roligt det va att bowla, flera år sen ju. Sen åt vi buffé som var sådär (o inte alls bra enligt finsmakaren Madde) ;-) Tacosen var helt värdelös.
Sen blev det några goda drinkar. Kändes som vi hamnat lite fel bland alla 20åringar.. nästa gång får det nog bli Tempel eller Blue moon.. nåt för lite äldre "tanter" ;-)
Men roligt hade vi i alla fall.

I söndags hade vi barnkalas för Kevin som fyllt år. Det va fullt ös i 2 timmar och Kevin var jättenöjd efteråt.

Denna vecka är jag ledig och det är riktigt skönt kan ja meddela..

Dags att fortsätta dagen.

Kram!!

Filuren

Den är klar nu, min lilla filur.
Den blev väl bra för att vara första gången. Han ser dock lite butter ut :-)


Filur

Frälst

Jag har blivit frälst.. av virkning :-) det är ju hur kul som helst. Just nu håller jag på med en Filur, ni får se bild när den blir klar.. om den blir klar. Vet ju inte om jag är tillräckligt duktig än. Jag har iaf gjort 7 varv på den. Mitt mål är att göra denna söta: (o ni som känner mej är väl inte förvånade direkt.. haha)

Söt till tusen!!

Jag har ett annat giraffmönster oxå som jag hoppas kunna knåpa ihop till slut. Hittade en sida där det fanns en massa mönster till pokémon figurer. Kan tänka mig att barnen vill att jag gör såna ;-)


Påbörjat projekt

I förrgår var jag barnvakt åt Theodor som bor här i huset intill, medans hans mamma jobbade en stund. Han var hur snäll o go som helst. Riktigt mysigt att höra lite bebisprat i huset igen. Han diggare våran låda med plastlock rejält, det va mycket roligt att kasta ut alla lock på golvet. Han var även med när jag fixade med tvätten, älskar tydligen tvättmaskiner (känner igen det sen Kevin va liten).


Idag ska vi göra egen pizza, ska bli riktigt gott. Älskligen min ligger uppe i sängen o har ont i ryggen o lite annat, stackarn. Det är slitsamt att sitta i kassan dag ut o dag in.

Imorron ska jag äntligen få komma ut o roa mig lite. Jag och Madeleine har beställt en bowlingbana på nöjes, så vi ska bowla o så äta massa god mat. Jag har inte varit ute på evigheter o då menar jag evigheter, så det ska bli riktigt kul. Tyvärr missar jag kusin Lovisas kalas.

Jag ska fortsätta lite på min filur medans barnen spelar pokemon o innan vi ska börja med pizzan.

Kram!!

Här sitter jag...

och väntar på att få åka hem o sova. Det är ungefär 1 timme kvar. Jag har kommit över den värsta tiden, som är runt 4-5, då skulle man kunna döda för att få lägga sej i en säng o sova ;-)

I torsdags fyllde min älskade Kevin 7 år. Tänk att han har blivit så stor. Det är otroligt va tiden går fort. Han har fått massor av fina presenter som han varit nöjd över. Just nu går cd spelaren varm på rummet, det är Calle o Erik som spelas, han är så söt. Bilder får jag lägga upp i ett senare inlägg för jag har inga bilder i denna datorn.

Näe det är värsta skrivkrampen här.. kanske för att jag är både hungerig o trött.
Hoppas ni får en bra lördag!!

Kram!!

RSS 2.0