Det märks

att skolan har börjat nu. Redan efter några dagar in på förra veckan så började Kevin klaga på halsont och blev snorig. Leo har snorat ytterst lite och i söndags slog det till hos mej. Däckade på eftermiddagen med halsont, huvuvärk o va allmänt hängig. Var hemma från jobbet igår vilket va en väldigt bra idé. Idag mår jag mycket bättre o har landat på jobbet sen en halvtimme tillbax.

Jag hann iaf med att sy två kuddfodral i söndags. Jag har hittat världens enklaste förklaring på hur man syr fodral superenkelt, ni måste verkligen testa.

Kuddar

Nu blev inte den där skarven precis på mitten o ja dom behöver strykas, men skit samma :-) Vet inte vart jag ska ha dom, behövde inte direkt ljusblå kuddar nånstans men det va det tyget jag hade liggnas hemma, så det fick bli försökskanin. Får lägga ner mej lite mer när ja hittar ett tyg som passar i soffan.

Just det, vill du prova på att sy dessa enkla kuddfodral går du bara in här.


Extra gott!!

Idag skulle vi ha städat vårat inne-förråd, men det blev tydligen uppskjutet till morrondagen. Skulle sy ett kuddfodral men har tappat bort nåldynan med alla knappnålar.. typiskt. Så inget blev som det skulle idag.

Lite lördagsmys-handling blev det iaf.
Ikväll stod Patric och Kevin för maten - panerad torsk och potatismos.
Leo och jag gjorde efterrätten bestående av äppelpaj och vaniljsås.
Tänk vad maten blir så mycket godare när man lagar den tillsammans!


Ljuvligt hemlagat

Kram!!

Ett hett tips!

framför allt till er bebis/småbarns föräldrar och gravida. Men även ni andra!

Buzzador söker just nu föräldrar med barn födda mellan 1 juli 2010 och 1 september 2010 (även gravida som beräknas föda inom de närmaste dagarna!) samt föräldrar med barn födda mellan 1 jan 2009 och 17 mars 2010.

Vill du läsa mer om vad Buzzador är för något, klicka här!
Låter detta intressant och ni vill bli medlemar, klicka här!
Jag kan verkligen rekomendera att bli medlem även om ni inte tillhör dessa kategorier dom söker precis just nu, dom har alltid en massa olika kampanjer ute som passar speciellt för dig. Det är kul att prova nya saker, det är alltid gratis och du kan alltid tacka nej om du inte är intresserad.

Efterlängtad träff

Idag har det varit fullt upp hela dagen i princip. Fick besök av min vän/granne på förmiddagen, det va längesen vi sågs även om vi bor så nära, blir mest att man ses ute.

Hämtade Kevin på skolan när han slutat o åkte ut till Väse för ett besök hos Linda och hennes pojkar. Efter mycket prat om att träffas så blev det äntligen dags. Killarna fann varann relativt snabbt o lekte bra. Leo fann nog mest den ena hunden som han blev väldigt förtjust i :-) Jag o Linda ska ha barn med två veckors mellan rum så det är så kul. Båda varsin trea.
Tiden gick fort o vi åkte vidare hem. Släppte av barnen hemma o sen vidare till Grums där jag hittat ett fint skötbord på blocket. Mycket prisvärt och precis vad jag letat efter.


Till vår "trea".

Handlade lite på vägen hem o har precis ätit Baguette, gott!

Nu ska jag försöka få två små vilda barn i säng.

♥♥

sex åt gången

Familjen annorlunda har börjat gå i repris på nätterna så det sitter jag o tittar på när jag jobbar. Jag har därför snubblat in på familjernas egna bloggar. Kul att se vad som händer hos dom. Carola tipsar här om en väldigt fiffig grej. Har man många barn så tar det ju väldigt lång tid att steka pannkakor. Nu har inte jag 8 barn, men att steka pannkakor åt 2 pannkaksälskande barn och 2 vuxna tar lagom lång tid och är lagom kul tycker ja, så jag skulle gärna kunna tänka mej att ha en sådan här.
Hon tipsar även om att den finns att köpa här. Kanske skulle önska sig en sån i julklapp ;-)


Julklapp?!

Nygammalt

Jag lovar inte att jag kommer hålla bloggen vid liv denna gången heller, men jag gör ett försök så får vi se hur länge jag orkar och har lust att skriva ;-)

Jag fick ett ryck förut o lagade två byxor åt Kevin. Det har en förmåga att bli hål på knäna lite titt som tätt, vet inte om det är nån förälder som känner igen det fenomenet?! Iaf så hittade jag lite tyg i garderoben som fick bli lappar.


Leo ville ju oxå ha stjärnor på byxorna så han fick en rosa stjärna på sina :-)


Så kan det gå.

Kram!!

RSS 2.0