Hej och hej då!

Sitter på jobbet, är trött, ingen bra början på en lång natt ;-) sov nog lite för lite idag. Kom inte hem förens vid 9.30 imorse för jag fick jobba över en timme. Jaja.. sista natten nu så är jag 10 ledig sen.

Varje morgon när jag kommer hem så får ja sånt fint välkomnande av Lurpan. Hon kommer springande emot mig när hon hör att det är jag som kommer med bilen. Likaså när jag åker till jobbet om kvällarna, då följer hon mig ut till bilen :-) Trognare katt får man leta efter.Kram!!

Mot härliga tider


Min älsklingstid på året är verkligen kommen. Våren o sommaren är det bästa, då får man chansen att må lite extra bra. Det börjar bli riktigt grönt ute o luften är varm. Jag trivs :)


Jag ska åka mot jobbet om lite mindre än en timme. Imorron och på torsdag är jag ledig.

På fritids var det öppet hus idag så vi fick lite fika. Mysigt, få lite tid att se hur dom har det o prata lite extra med fröknarna. Kevin hade väntat länge på att ja skulle komma så han tyckte nog det va extra kul :)

♥♥

Toppendag!

Ja, så är man då 28 år. Tänk va tiden går ;-)
Har haft en toppendag idag. Blev väckt med fin sång, presenter och teckningar imorse. Har haft kalas för dom "närmaste" i familjen.. jättemysigt har det varit! Massa fina presenter, tack o bock för det.
Åkte iväg med Madde och Erik o köpte pizza sen när alla hade åkt. Barnen ville ju självklart åka i Eriks cooola bil som går Fort Fort, så det fick dom. Behövs inte mycket för att impa på våra barn.. hehe :)

Imorron får vi finbesök av Madeleine, Oliwer o Adam. Ska bli så trevligt så.

Våran söta igelkott fortsätter smyga runt på vår gård. Ikväll tog han det säkra före det osäkra o kom lite tidigare, 21.30 istället för 22.30 (sist blev han (eller hon) jagad av Lurpan). Snabb är han oxå.. racerkotten.

Kram!!

Glassbils-tider

Ledig dag och det har varit tvättning på listan. Hunnit med att baka två kladdkakor o sovit lite på soffan
oxå :)
Barnen har varit ute o haft vattenkrig o katterna har legat på altanen o solat sig.

Har ätit chili con carne o ris med cream fraiche och nachochips ikväll. Det va riktigt gott och väldigt mättande.


Så kom glassbilen förbi o vi kunde inte motså att gå ut o fylla på frysen med lite härligheter. Dom har ju äntligen tagit tillbaka hollywood struten.. som jag har längtat efter den. Sen blev det en massa glasspinnar i olika slag.


Glassbils-tider

Kram!!

Finaste älsklingar

Idag har det varit en helt underbar dag. Underbart väder med en massa solsken o massor med mys med några av dom bästa här i livet, mina barn o älsklingen.
Jag började dagen med att sova en stund, det va så skönt med tanke på den sömnbrist som varit under helgen. Skulle lätt kunnat sova ett par timmar till, men så ska man ju sova inatt oxå.

Vi gick o hämtade barnen på fritids/dagis och gick sen hem o hämtade bilen. Åkte ut till bergvik på grill-spaning. Hittade tillslut en på coop som var lagom stor och lagom dyr ;-) Så nu ska det grillas i vår o sommar.
Burger flip

Barnen fick varsin vattenpistol, så dom vart oxå nöjda.
Vi passade även på att äta lite god mat ute på Bergvik, mycket mysigt!!

Såna här dagar är det bara att tanka hjärtat o själen fullt med positiv energi.

Kram!! Beating

För lite sömn

Det har blivit alldeles för lite sömn i helgen. Nu är det iaf sista natten och jag har laddat upp med en massa film.
Först på listan är denna:


Nattens mål blir detta:


Valborg firade vi på Långtäppan där dom anordnat Tipspromenad, korvgrillning och en liten brasa. Började riktigt bra, men precis när dom tänt på brasan kom regnet, o brasan ville inte alls vara med. Vi gick hemåt, värmde oss i soffan o sen stack jag till jobbet.
Som vanligt så glömmer jag att ta med kameran och glömmer att ta kort övh, enda bilden blev denna:


Kram!! Beating

RSS 2.0