Snart nytt år!!

Ja, nu är julen förbi och snart är det nytt år. Tänk va fort tiden går, helt otroligt! Julen har varit bra och mysig. Många fina juklappar och härligt umgänge med familj och släkt.
Julafton firades först hos svärmor tillsammans med Patrics syskon med familjer. Sen på kvällen åkte vi vidare ut till pappa. Tomten kom hela två gånger den dagen. Leo börjar dock bli väldigt svår att lura ;-)
Juldagen firas ute hos min farbror med familj o släkt. Annandagen avslutade vi hos mamma! Allt som allt mycket trevligt!!

Imorron är det nyårsafton och då ska vi till Madde (patrics syster), Erik och lilla Wilhelm, svärmor kommer oxå, blir trevligt!! Förra året satt jag själv på jobbet hela natten o skålade in det nya året med min familj över telefon, inte alls lika kul.

Idag har vi lånbytt lite barn. Kevin och Leo fick följa med Madde o Erik till pulkabacken och jag lånade Wilhelm en stund. Jag är ändå inget roligt sällskap i pulkabacken just nu, kan inte åka och tar mej knappt upp från den långa backen. Trappan här hemma räcker för att ja ska bli anfådd ;-) Så nu luktar det bebis om mej, dom doftar ju så underbart gott!! :-)

Kevin har haft ont i örat några dagar så jag fick en tid på vc oxå, lika bra att kolla upp såhär innan helgen. Det såg bra ut med alla prover, lite röd i örat, men ingen antibiotika. Värktabletter vid behov o så hoppas vi det går över av sig självt. Han har iaf ingen feber men är lite trött o hängig.

Känns skönt att det snart är nytt år, det betyder att februari närmar sig med stormsteg. Men lillstrumpan är välkommen redan i januari om hon vill ;-)

Min och syrrans julklapp till mamma och pappa kan du spana in här på hennes blogg


Pulkaåkning

Igår blev det en tur till pulkabacken. Kevin va i skolan så det blev jag, Patric och Leo. Vi tog med oss lite varm oboy och lussebullar. Blev tyvärr inte så mycket pulkaåkning för min del, men jag får väl ta igen det nästa vinter.

Vinterfika

Efter det gick vi och hämtade Kevin på skolan. Blev en sväng förbi Madde, Erik och Wilhelm. Fick äntligen snosa lite bebis igen. Han är så go och det va svårt att lämna honom ifrån mej när vi skulle gå. Det värsta med att snosa bebis är att man längtar ju så mycket efter sin egen och just nu är jag så trött på att vara gravid. Det gör så fruktansvärt ont när hon rör på sig, som knivar i magen när hon drar och trycker sina armar o ben längs magen. Man vet lixom inte vart man ska ta och det är lite mer än 8 veckor kvar.. ahh.. tur att det är jul nu så tiden kanske går lite fortare :)

Nu blir det lite tomtegröt till frukost, gott!

Kram!!

RSS 2.0