Träningsvärk...

i rumpan har jag efter att ha suttit i en sjukhussäng i 11 timmar. Jobbade i tisdags natt o eftersom sjukhussängar knakar nåt otroligt mycket så fort man rör sej minsta lilla o man vill ju inte väcka tösen jag sitter hos vareviga gång man ska röra lite på sig. Sen är inte sjukhussängar så speciellt bekväma. Dom gånger jag sovit på sjukhus så jag fått ont i hela kroppen för att dom är
sååå obekväma :-( Men nu har hon förhoppningsvis kommit hem, jag hoppas verkligen det eftersom jag ska jobba fre,lör o sön.

Nog om det. Idag har en fd klasskompis dotter fått sin sista cellgiftbehandling o räknas som att ha blivit frisk från sin Cancer. Det känns så otroligt skönt o underbart att hon klarade av det, hon är så stark o hennes mamma o syskon oxå. Kommer så väl ihåg när jag fick reda på att hon hade cancer, fy vilken chock. Vågar inte ens tänka på hur det måste kännas att få ett sånt besked om sina barn (eller om nån annan nära heller för den delen). Jag är livrädd för att förlora mina älskade barn. När man jobbar på natten så hinner man tänka mycket på sånt o då saknar man dom så det gör ont. Man får dåligt samvete för varje gång man har blivit arg på dom. Det är så man bara vill rusa därifrån, ta bilen hem bara för att få krama om dom.

Jag är så trött o seg idag så jag orkar inte skriva så mycket, ska iaf lägga in lite nya bilder.


Grillar på skutberget        Första fotdoppet *burr*


Mina älsklingar               Min första smörgåstårta :-)

           
Äntligen har jag hittat         Mc Flurry - Marängswiss
en brödburk som jag
tycker om. Tack för det
Louise :-)

Japps det va allt för denna gång.. tror ja.. orkar inte riktigt tänka.

Kram o natti!! 

Den är tillbax...

Barnen är lediga från dagis den här veckan eftersom jag har min lediga vecka nu. Det är skönt att slippa ha nån tid att passa på morronen, man kan ligga o dra sej o göra lite som man vill. Men igår var Kevin till skolan med förskolan och hälsade på. 1 timme skulle dom vara där, dom fick en egen fadder och sen fick dom gå runt o titta hur det såg ut. Kevin var väldigt förväntansfull på att få komma dit så han var väldigt nöjd när jag kom o hämtade honom sen. Två barn från gården här kommer oxå börja så i samma klass tror ja så det blir ju bra :-)
Det roliga va när jag kom o hämtade Kevin sen, då sa han "vi fick inte läsa nåt". Han får nog vänta lite tills dom börjar skolan på riktigt, jag förklarade att nu är ni ju bara där o hälsar på. Men det är kul att han verkligen vill börja lära sej.. spännande :-)

Var även o klippte mig igår, nu äntligen är luggen tillbax. Klippte lugg i höstas, men jag lät den växa ut igen.. fråga mej inte varför för jag trivs väldigt bra i den. Jag åkte ut till bergvik o fick en tid där, har klippt mej där förut men tyckte inte det blev bra då, men nu fick jag en bra frisör så det blev riktigt bra. Finns ju inget värre än när man får en klippning man inte trivs i.



I Lördags hade jag kalas för älskade familjen. Det va lika trevligt som vanligt o jag är lika obekväm med att vara den som håller i det hela *s* kommer jag nånsin bli bekväm med det tro?! det är iaf hur mysigt som helst att ha familjen samlad :-) Fick pengar av mamma, pappa o farmor, dom gick till ett par slipade solglasögon.. perfekt :-) o av syrran o jan fick jag en jättefin lyckta, en smyckesbok med massor av härlig inspiration (så nu blir det till att beställa lite nya pärlor o sånt) och lite rengöringskräm plus dag/nattkräm. Det blev både en lyckad dag o lyckade presenter :-)


fin lyckta               fin blomma från mamma

En rolig kommentar från Leo igår. Jag satt i soffan och Leo var i köket. Jag ropade på honom men han svarade inte, precis som han brukar när det är nåt han vet att han inte får göra.
Jag säger "Leo, du kan väl svara iaf"
Då hör jag Leo säga: "det är ingen hemma"
haha.. det lät så roligt.

Sen somnade han i soffan med Gos brevid sig, dom hade det riktigt mysigt.


Kevin och jag passade på att åka till Maxi o handlade lite (ja patric va hemma med leo *s*)
Vi handlade med oss en...

liten Lurp.. haha.. sötis

Nu ska jag ta tag i lite städning, det behövs.. igen

Kram!!

En natt på sjukhuset

Inatt har jag suttit vak på sjukhuset, det va en låång natt. Tjejen jag sitter hos hade svullnat upp i luftvägarna så dom ville ha kvar henne över natten. Det va en tuff natt, mycket trotsande o bråkande. Kände mej inte tillräckligt erfaren att vara ensam personal i en sån miljö, jag känner att jag inte känner henne tillräckligt väl än, men det gick väl till slut efter mycket testande från hennes sida. Att sitta i sjukhuskorridoren i strejk är jättekul :-)

Nu är jag trött, har sovit 2½ -3 timmar idag.. men nu är jag långledig i 8 dagar, det känns välbehövligt. Det har varit endel ångest under dom är två veckorna.

Har varit till kuratorn idag för ett snabbsamtal o sen till läkaren, tyvärr samma jag hade sist, tyckte inte så bra om honom om ni minns det.. men nu mår jag betydligt bättre så det va lite lättare. Han tyckte iaf att det va kul att se att jag mådde bättre än sist vi sågs.

Hade en fin födelsedag i onsdags, sov dock bort en hel del av den. Sambon o barnen kom in med presenter o en muffins med ljus i, mysigt. Leo hade lovat att sjunga för mej, men han blev lite blyg.. däremot kom det härlig sång ifrån båda barnen senare på dagen :-)
Fick en wii fit, så nu får jag börja träna lite.. det va riktigt kul o man kan ställa in hur mycket man vill gå upp/ner o hur många veckor det ska ta, så man har ett mål. Vi får väl se hur det går med det :-) Den räknar oxå ut, genom att man får genomgå lite olika tester hur gammal man är.. o jag är.. hrm.. 42 år... shit.. haha.. o min balans var inte alls så bra, men det visste jag ju redan :-)
Barnen hade ritat fina teckningar, dom är så söta.
På kvällen åt vi pizza o tårta, mina älsklingar hade satt 27 ljus i tårtan o sjöng så fint!!


Imorron blir det kalas, mamma, pappa, syrran, Jan o farmor kommer.. mysigt :-) Jag är mycket nyfiken på vad syrran har köpt.. det är tydligen nåt stort.. hmm... *funderar*

Hämtade även mina slipade solglasögon idag.. blev riktigt nöjd, såå skönt att se när man har solglasögon på sig *s* Har ju provat det här med linser, men trivs inte riktigt med det, o tycker väl inte att jag passar utan glasögon heller.. mmm.. vi får se.. ibland vore det skönt att slippa glasögon..

Gjorde en egen variant av ugnsfalukorv idag.. blev riktgit gott.
Hade senap, ketchup, o tomat i.. sen hällde jag över creme bonjour, tomat o basilika över o avslutade med ost..


Leo är väldigt rolig.. eller konstig?! han tycker det är jättegott att smaka på falukorven som blir över när man gör dom där skårorna.. men sen när vi ska sätta oss o äta, då tycker han helt plötsligt inte om korv längre.. han är bra skum ibland ;-) får väl ge han rå korv framöver så kanske han äter..

Nu blir det nog till att se lite närmare på kudden.. ska bli skönt att få sova hemma inatt.. man uppskattar verkligen sängen o sällskapet när man jobbar natten :-)

Kram på er!! 

korvgrillning, såpbubblor o hopprep

Idag har jag varit ledig o det har varit riktigt skönt. Barnen och jag gick ut i skogen o grillade korv o hade det väldans mysigt. Det är så skönt att bo så nära skogen så man bara kan ta sej en tur när man känner för det.. det fattas bara en egen liten trädgård o egen ingång.. ibland saknar man det.. ibland inte.. :-p


skogsutflykt

Sen gick vi tillbax hem o jag tog ett snabbt städ, lite undanplockning o dammsugning, sen skjutsade vi Patric till jobbet. Barnen ville in på barnens hus, så vi tog ett span där inne.. hem o gjorde såpbubblor och hoppade hopprep


Leo blåser såpbubblor


Kevin hoppar hopprep

Imorron är det en speciell dag.. hihi.. Leo lovade att han skulle sjunga högt för mej o demostrerade genom att sjunga "ja må hon leva" så högt han kunde.. vi får väl se om han håller vad han lovar *s*

Hoppas ni haft en bra dag!!

kram!!

Konstig macka

Den här smörgåsen tyckte Leo va jättegod.. ja vet inte ja, om jag kan hålla med.. haha..

Ost, makrill i tomatsås, kaviar, mjukost och messmör


härlig kombination eller vad?!

Köttbullsmorron

Idag startade jag dagen med att göra köttbullar. Jag o barnen skulle ha varit iväg till Madeleine o pojkarna nu på förmiddagen/lunch men dom ringde in henne på jobb lite tidigare så vi får skjuta på det. Iaf så skulle jag haft med mej köttbullar som vi skulle äta, så jag tänkte passa på att göra en stor sats så jag kunde frysa in lite oxå, så skönt att ha det gjort så man bara kan ta fram ur frysen.

mums :-)

Kanske att vi åker ut till pappa idag, det beror på vädret, regnar det får vi komma, annars måste dom jobba. Här hos oss regnar det iaf nu.. trist när man är ledig, men kul om man får komma ut till pappa :-)

Nu har jag gjort två nätter på raken o det har gått bra att hålla sej vaken iaf, lite drygt är det när kl lider mot 5 o man känner att det är en evighet till att klockan slår 8.
Myser i soffan:


Laddar upp med lite energidryck o skvaller:


Gos har separationsångest på natten när jag är borta.. han gnäller mitt i natten o sover på min stol i köket. När jag kommer hem är han jätteglad o tar varenda liten chans till att sitta i knät o mysa. Jag tror han tycker det är jobbigare än vad barnen tycker, som inte verkar tycka det är jobbigt alls.. dom tycker nog bara det är mysigt att få komma in till min säng på natten o sova hos pappa ;-)
Såhär mysigt tycker Gos att det är när jag kommer hem o sover på morronen:


Nu blir det till att hoppa in i duschen o fortsätta dagen :-)

Ett litet länktips :-)
Dammsugarpåsen

kram!!

Då var det dags

Imorron börjar jag på mitt nya jobb. Iofs så hade jag smygpremiär i fredags natt då jag tog en extratur. Det va alltså första natten själv. Lite nervöst va det såklart, men det gick hur bra som helst. Tjejen jag sitter hos sov hela natten, vaknade bara en gång o ville att jag skulle rätta till täcket, annars va det bra. Jag va pigg ända fram till kl 05, då slog tröttheten till rejält. Det va jobbigt o tiden gick vääldigt långsamt fram till kl 08. Har kommit fram till att man blir väldigt hungerig på natten, iaf jag.. sist jag jobbade kurrade magen konstant typ o denna gången oxå. Hade med mej smörgås, fil och frukt, men jag får nog ladda med nåt mer. Hade faktiskt kaffe med mej oxå... nej jag dricker inte kaffe, men jag tänkte iaf ge det ett försök, kanske att man lär sej tycka om det *s*
Men iaf.. imorron börjar jag första passet o jag går ut stenhårt. Kör måndag och tisdag natt, är ledig onsdag och torsdag o jobbar sen fre, lör och sön natt. Ska bli spännande o se hur man klarar att jobba natten..

Idag har det varit kallt o tråkigt ute, så jag har haft städdag, jag har plockat iordning, diskat, tvättat, dammsugit, dammat och skurat golven, så jag känner mej härligt duktig.. hehe... skönt att ha det gjort iaf. Synd att det inte håller sej sisådär en månad eller nåt *s* det vore väl nåt...

Lite nya bilder på ingång
Först ut två bilder från circusen den 25/4:


Innan circusen var vi på husdjursmässan o där förvandlades Kevin till en tiger:


Igår blev det lite god mat o dryck:


I torsdags, på valborg fyllde min kära vän Madeleine 30 år och hon hade fest på kvällen. Det va mycket trevligt, även om jag känner mej lite bortkommen bland så mycket nytt folk. Hon hade gjort så fint o bjöd på god mat, mycket trevligt. Roligt att få träffa hennes familj o alla dom många syskonen :-)

Ha det gott!!
kram!!

RSS 2.0