Det är konstigt...

att man aldrig kan vara nöjd (mest med sej själv) o att man alltid måste jämföra sej med ALLT och ALLA. Hur jag än gör så blir jag aldrig nöjd, det kan gälla mej själv eller saker runt omkring mej.. jo jag kan bli nöjd, men så kommer det nåt ivägen, som gör att jag inte är nöjd längre... *besvärligt o snurrigt* Jag önskar att jag kunde släppa alla; "jag vill vara så" o "varför är jag inte så?!" etc. o bara vara precis så som jag är.. att det ska va så vansinnigt svårt..

Idag har jag och barnen varit till Ikea o shoppat lite. Först skjutsade vi sambon till jobbet o sen åkte vi vidare. Barnen uppförde sej hyffsat bra faktiskt *impad* ;-) o jag klarade oxå av det bra, kan ju lätt få lite panik när jag är själv med barnen o det är mycket folk. Vi fick med oss en hel del o medans jag lastade i allt det vi skulle ha frågade Kevin gång på gång om man verkligen fick köpa såhär mycket *haha* Jag fick iaf ihop lite nya plastbackar med lock att ha barnens leksaker i, en korg att ha utklädningskläder i, ett förvaringsstativ med lådor till Leo´s rum och en till min garderob så jag får nått vettigt att lägga mina kläder i, istället för att ha underkläder i en banankartong som det varit hittills :-)
Sen åkte vi hem o gjorde hamburgare med strips *gott*

Nu sover barnen o sambon jobbar, han kommer väl hem om lite mindre än 1 timme. Imorron ska jag jobba igen, det känns inte bra alls, men jag får väl gotta mej med att det bara är 1½ dag, sen är jag ledig några dagar igen.

Blir en sväng till soffan, kanske finns det nåt vettigt att se på.. eller inte.. vi får se :-)

Kram!!

Länge längesen...

var det jag skrev nåt här nu. Jag har knappt suttit nåt vid datorn sen förra gången jag skrev här heller dock. Det har varit fullt upp runt jul så jag har varken haft tid eller ork att sitta här. Men nu ska jag göra ett litet försök :-)

Vi har haft en bra jul. Vi har ätit gott o haft det mysigt. Barnen var så förväntansfulla på julafton o bara väntade på att tomten skulle komma.
Kl 12.30 kom vi hem till Svärmor, lämnade köttbullarna som vi gjort o lite julklappar. Framåt 13 började släkten (sambons) dyka in o vi högg in på julmaten. kl 15 va det som vanligt Kalle, börjar bli lite tråkigt, men barnen tycker det är kul o det är ju faktiskt tradition :-) Inte förens efter 17 dök tomten upp, han hade tydligen mycket att göra för han skulle egentligen komma vid 16. Det blev lite stressigt för vi skulle va ute hos min pappa kl 18. Tråkigt att stressa på julafton.
Runt 18.30 kom vi hem till pappa o hans fru + barn o så va min syster o hennes sambo där oxå. Tomten kom även där :-o o sen åt vi o umgicks.

På juldagen var vi till min släkt o åt julmat o sen på eftermiddagen o kvällen åkte vi hem till min mamma o delade julklappisar där med. Syrran+sambo var även med där :-)

Har fått jättefina julklappar som jag är så nöjd med, och barnen har varit jättenöjda dom med, dom har verkligen haft fullt upp att leka med allt fint dom fått! :-)

Det är så skönt att vara hemma, jag mår så mycket bättre då, jag kan slappna av o slipper tänka på allt jobbigt, men jag vet ju att det snart är tillbaka.. jag vill verkligen inte :-( *lessen*

Kände av ångesten riktigt mycket på juldagen när vi var till min släkt, jag känner mej alltid så misslyckad där, hatar verkligen mej själv o att jag inte kan vara "normal". Folk måste ju tycka att jag är jättekonstig o tråkig :-(

Nu ska vi, jag o sambon, snart sätta oss o kolla på Arn 2.

Orkar inte skriva så mycket mer idag, ska väl mysa ner mej i soffan o se om sambon är klar snart *väntar o väntar på filmen* :-)

Kram!!

Knäck och julgransklädning

Heter det så... julgransklädning?! *funderar*

Sitter här o väntar på att knäcken ska koka klart så jag kan hälla upp det i formarna. Ska bli så gott. Förra året blev det inte att jag gjorde nån knäck så det va extra mycket längesen jag åt knäck *s*
Tänkte göra lite ischoklad oxå men vi får se om jag orkar idag, annars får det väl bli imorron.

Idag började vi dagen med att åka o storhandla/julhandla. Det va mycket folk som va ute o handlade, o som vanligt när det blir sådär mycket folk får jag lite lätt panik o det snurrar bara i huvvet o jag kan inte tänka klart. Men handlat blev det iaf o det är såå skönt att ha det gjort.

Sen har jag städat här hemma så nu är det fint, ska bara julpynta det sista här sen o ikväll ska vi klä granen. Behöver jag säga att barnen har längtat efter denna dag?! *s* Det ska bli väldigt mysigt att få upp den (ja, vi kör med plastgran), det blir så fint.

Kevin går runt o räknar ner dagarna till julafton, jag tror han längtar lite smått. Igår rensade vi bland barnens leksaker o det va inga som helst problem med det inte. Vi fick ihop en full flyttkartong o en halv pappersåse med leksaker som dom inte använder så mycket längre. Jag sa att vi skulle rensa bort lite av det som dom inte leker så mycket med eftersom tomten kanske har med sej lite nya leksaker, man vet ju lixom aldrig :-)

Sådär då va knäcken i formarna o står nu i kylen. Jag förstår inte varför man har envisats i alla år med att fylla knäckformarna med sked, det blir ju så kladdigt o jobbigt. Det går ju så mycket enklare om man häller över smeten i en liten tillbringare o sen häller rätt ner i formarna. Får tacka tjejerna på Babyboom för tipset!! :-)

Nu sitter grabbarna o tittar på Nalle Puh, så det är lugnt o skönt för tillfället. Annars har dom hållt igång hela dagen idag, massa bus o svårt är det tydligen att lyssna på vad mamma o pappa säger.

Imorron kommer min mamma, min syster o hennes sambo hit på lite adventsfika, ska bli mysigt!!

På måndag ska jag äntligen till kuratorn igen.. känner att jag har endel att prata om denna gång, mycket funderingar o så har det ju varit rätt mycket ångest dom senaste dagarna. Var iväg o fick mitt frikort i fredags så nu slipper jag betala för besöken ett bra tag framöver *skönt*

Dags att återgå till julpyntandet!!

Kram!!

J*kla skitångest

Har sån ångest, bara en massa oro hit o dit. Har ångest för att julen snart är slut o jag inte kommer ha nåt att se fram emot längre. Just nu såhär i väntan på julen har jag kunnat hålla ångesten borta lite med hjälp av julpyssel, julbak o sånt mysigt. Men nu är julen snart förbi o all julledighet, då är allt som vanligt igen o jag måste stå ut med jobbet som vanligt igen.. jag vet inte hur länge jag ska orka stå ut, men hur jag än vrider o vänder på det så blir det fel o jobbigt, för jobbigt.

Sen går man runt o oroar sej för ekonomin, kommer man få några pengar från fk?? alla jäkla papper som ska fyllas i o regler hit o dit som man knappt fattar ett skit utav o inte får reda på förens det är försent typ. Drömde t.om. om det inatt, att jag inte skulle få nån sjukersättning..
Får knappt några pengar för att fk är så jäkla sega så man knappt vet hur det ska gå runt, såhär i julklappstider oxå.. *suck*

Är såå trött, känns som jag skulle kunna sova dygnet runt.. känner mej som världens tråkigaste flickvän som är så trött o vill sova jämt.. o är så lessen jämt..

Har mardrömmar var o varannan natt, oftast om att jag eller nån i min närhet dör, blir kidnappad, mördad eller nåt annat hemskt :-(

När ska jag få må bra o kunna slappna av o njuta av livet? *gråter en skvätt*

Så nu har jag klagat färdigt...

Idag är jag hemma, Leo har varit lite hängig o dålig i magen, hoppas bara det inte är magsjuka eller nåt annat tråkigt på gång.. skulle ju va typiskt. Men han är rätt pigg nu så vi får hoppas att det inte va nåt.

Näe.. nån nytta kanske man ska försöka göra idag. Har ju fått postboxar nu så jag måste ju gå ända ner för att hämta posten.. jobbigt eller hur *s*
Hoppas ni får en bra dag!

Kram!!

En fullspäckad hemmahelg

Sitter i soffan o är helt slut.. det har verkligen gått i ett hela helgen, även fast vi bara varit hemma.
Igår var vi ute o åkte en massa pulka, sen gick vi in o bakade lussekatter, dom blev så goda! Har inte bakat lussekatter sen jag va liten så dom blev väl inte världens snyggaste *s*
Jag gjorde pepparkaksdeg som fick stå sig tills idag, o sen va det en massa annat småplock, diskade, tvättade, plockade, handlade m.m.

Idag har vi återigen varit ute o åkt pulka o sen gjorde vi en snölyckta o en snögubbe. Leo blev sur för att han inte riktigt fick till några snöbollar *s*
Sen gick vi in o bakade pepparkakor o dom blev jättejättegoda.. tack Madeleine för det goda receptet.. kommer aldrig mer köpa färdig deg.
Gjorde en stor sats med köttbullar som vi även åt till kvällsmat, jättegott.. :-D
Har städat, tvättat o tagit kort på barnen som sambon ska få fixa till så det blir fina julkort som vi kan skicka iväg.
Det har verkligen varit fullt upp hela helgen.. men kul har det varit!

Nu ska jag nog ta o lägga mej i ett varmt bad så jag får slappna av lite.
Men först ska jag lägga in lite nya kort.

Kevin åker pulka:


Leo kämpandes med pulkan:


Lussekatter:


Mina älskade tomtenissar:


Mot badkaret!! :-)

Kram!!

Äntligen helg!!

Så va det äntligen helg, jätteskönt :-) Trött är jag oxå så det ska bli skönt med lite "sovmorron" imorron, slippa upp o iväg nånstans.

Idag har vi varit på luciafirande med dagis. Kl 7.30 imorse va vi på plats i kyrkan o fick höra alla barnen sjunga så fint. Leo ville först inte vara med utan sitta med oss, men efter lite övertalning så gick han med fröken o va med framme o sjöng hela tiden :-D Sen blev det lite fika, med lussekatter o pepparkakor på avdelningarna. Vi va på Leo´s avd. denna gång eftersom det är sista året vi är där. Sen till våren börjar han på stora avdelningen.
Lägger ut lite bilder från imorse.

Sambon o Kevin:


Leo o jag:


Efter jobbet åkte vi o hämtade barnen, åkte hem, hämtade pulkorna o åkte till "Himlabacken", en jättestor o lång pulkabacke, hur kul som helst :-p men man blev lite blöt i rumpan så jag tror ett par termobyxor får inköpas *s*

Ikväll har vi myst med lite tacos/nachos *mumsigt* o nu är jag så trött så trött... ska bara kika vem som vinner idol så får det bli raka vägen till sängen sen.

Natti natti o kram!!

Julmys

Sådär, nu sover äntligen Leo. Han hade lite svårt för att somna ikväll så jag fick sitta brevid honom tills han slocknade. Kevin somnade fort han.

Helgen har varit riktigt mysig, mycket julmys har det blivit.
I lördags var jag och barnen först till sportskolan som Kevin går på, dom skulle få prova på friidrott och så fick dom även sina efterlängtade t-shirtar, som han (o alla andra barn) har väntat på länge länge :-)
Sen bar det av till Madeleine o hennes grabbar. Hon bjöd på väldigt god mat och sen skulle vi julpyssla med barnen. Kevin tyckte det va jätteroligt att pyssla, medans Leo inte riktigt hade tålamodet till o sitta still, men en liten tomte fick han allt till :-)
Sen gick vi ut så barnen fick springa av sej lite i snön o åka pulka. Det är nog minst lika kul för barnen som för oss mammor, det är verkligen kul att se lyckan i dom små grabbarna o det är även kul att åka med några gånger *s*

Tänkte jag skulle lägga in lite bilder på pysslet vi gjort.
Kevin´s tomtar och snögubbar:
Kevin´s tomtar och snögubbar.

Leo`s snögubbar:
Leo´s snögubbar

och mina tomtar:
Här kommer min tomte o tomteflicka ;-)

I söndag´s var vi hemma hela dagen, vi städade lite o sen bakade vi pepparkakor och gjorde ett pepparkakshus. Pepparkakshuset va inte lätt att göra, men det gick till slut. Sambon fick sätta ihop det och jag dekorerade det (det roligaste *s*) Så det blev väl rätt bra för att vara första gången tycker jag :-p
Här kommer pepparkakshuset:
Vårat fina pepparkakshus! :-)

Här är Kevin och Leo i full färd med pepparkaksbaket:
Kevin och Leo bakar pepparkakor.

och här är några av dom färdiga pepparkakorna:
Här är några av dom färdiga pepparkakorna.

Ja det va våran lilla mysiga helg.

Idag är det måndag o det känns tungt att det är en ny vecka. Jobbade bara halva dagen idag o det räckte gott o väl, ser dock inte fram emot resten av veckan. Bara längtar efter julledigt.. men sen då?? :-(

Var på utvecklingssamtal med Kevin på hans dagis idag. Fick bara höra en massa bra saker om honom. Hur snäll han är o ordentlig, att han har utvecklas otroligt mycket den senaste tiden och att han är väldigt omtyckt bland dom andra barnen. Kul det är att höra sånt.. *lite skryt* :-)

Träffade min vän Madeleine på stan idag efter jobbet, vi gick till ett mysigt fik/matställe o satt o pratade en stund. Jag är så glad att jag lärt känna henne, en riktigt underbar vän. Det va längesen jag hade nån att umgås med o som man kan prata med o bara känna sej bekväm i sällskap med. Tack för att du finns gumman! :-)

Kram!!

Fre.. näe.. Torsdag!!

Ikväll har jag lagt in mina två första auktioner på Tradera. Ska bli spännade o se om det är några som budar på dom, vore väldigt kul om det gick bra  :-) håll tummarna

Idag har jag gått runt o fått för mej att det varit fredag hela dagen, jag vet inte varför, men jag blir lika besviken varje gång jag kommer på att det "bara" är torsdag *s* men imorron är det iaf fredag o då ska jag försöka att bara jobba halva dagen, sen ska jag möta syrran på stan, det va längesen vi gick på stan, ska bli kul. Vi ska fixa en försenad present till mamma.

På kvällen ska vi ut till mammsen o fira henne. Hon har äntligen fått hem sin nya soffa o soffbordet, så det ska bli kul o se hur det blev. Är lite avis på mamma som får möblera o greja hemma (hon har nyss flyttat) det är ju så kul. Jag har ingenstans att möblera om här hemma.. jo kanske Leo´s rum så småningom, om vi kan köpa lite nya förvaringsmöbler till honom snart.

Jag tror jag ska vandra in till sängen o sova snart, barnen ska iväg till dagis tidigt imorron o jag som är så morrontrött, varenda morron är en kamp mellan mej o kudden *hrmm*  jag har en förmåga till att stänga av alarmet o somna om.. inte bra.. jag såg på en hemsida, det va en väckarklocka som hoppar ner på golvet o börjar virra runt så man måste jaga ifatt den o ställa tillbax den innan man kan stänga av den.. kanske nåt jag borde satsa på?! den fanns även som en flygande grej som man måste jaga ikapp.. skumt :-) tåls att fundera på... *s*

Nej, sängen va det.. Gonatt!!

Kram!!


Trött, frusen o längtar efter snö

Konstig kombination kanske *funderar* :-)

Jag hatar att komma till jobbet på måndagar *muttrar* Det är typ 15 grader i rummet där jag sitter så man fryser ju halvt som halvt ihjäl *mera mutter* Jag får sitta med två stycken värmeelement runt om mej.. så får man sitta o vänta på att det ska bli lite varmt i rummet, som är väldigt väldigt stort.. det tar tiiid... Så, då har jag fått beklaga mej lite över det *fniss*

Idag har jag varit ruskigt trött.. är fortfarande trött, men nu får man iaf ligga i sängen o mysa så då är det lugnt.
Halvligger här i sängen o tittar på Sanna, shirley o sonjas julshow.. mysigt med lite julsånger.. o julstjärnan lyser i fönstret *myser*

Jag längtar efter snö.. mycket snö.. just nu är det så tråkigt ute.. grått o mörkt, jättetråkigt. Det kom jättestora snöflingor i morse, men dom smälte ju så fort dom nådde mark.. jag hoppas verkligen att det kommer snö snart. Det ligger en snowracer o en pulka i bilen som barnen (o jag?! :-o) bara väntar på att få använda.

Har varit med mamma o kikat på soffbord efter jobbet. Det va mamma som skulle ha ett nytt till sin nya lägenhet o vi hittade ett till slut, kommer bli jättefint. 
Det är bara så jobbigt att gå i dessa möbelaffärer o se alla fina fina möbler.. alla mysiga soffor o fina matsalsgrupper *vill ha*

Ikväll efter att barnen badat tar jag upp en liten Leo som är insvept i en handduk, han kramar om mej o gör en "nosgnugg" o säger "lilla lilla mamma" med supersöt röst.. snacka om att man smälter :-)

Nu sjunger dom "Oh holy night", den är ju så fin.
Ha det gott!!

Kram!!

RSS 2.0