Höstfint

Åkte iväg till blomsterlandet och köpte lite blommor efter hämtning på dagis/fritids. Jag och barnen gjorde lite höstfint här utanför dörren.


Mys! ♥

Idag fyller världens bästa pappa/morfar år!! Stort Grattis till honom! :-)

Kram!!

Dom två sista

Idag har jag sovit halva dagen. Hämtade upp barnen på dagis/fritids och sen åkte vi iväg till Kil. Har haft en härlig dag hos Madeleine o grabbarna :) Barnen har lekt, vi har fikat och ätit god mat tillsammans!!

Inatt gör jag en av dom två sista nätterna på mitt jobb. Har varit här i drygt 1½ år, känns skumt att ändå varit här såpass länge. Jag som bara var inställd på en sommar, som det va sagt från början. Men tiden har gått så fort och jag är glad att det blev såpass länge ändå. Får väl se vad jag hittar på härnäst. Hur många är det som vill anställa en gravid som snart ska gå hemma igen?! Hmm.. ja vi får se vad som händer helt enkelt.

Kram o natti natti!!

Hicka

Sitter på jobbet. Har haft lite fredagsmys framför idol med familjen innan jag åkte hit, men Leo var så trött så han ville hellre sova, lilla gubben.

Har haft en bra dag med trevligt besök av Linda och hennes två grabbar.
Tror jag kände lilla bebisen hicka förut ikväll oxå, små rytmiska hoppanden där inne.

Sitter o kikar på tv-tablån för natten, har "bara" 1:an, 2:an, 4:an o 6:an så det är inte mycket att välja på inte, o inatt var det verkligen inte mycket att se på. Har nog lite avsnitt av House kvar att titta på. Jag är glad att vi får titta på tv:n övh :)

Kram!!

Halvvägs och fullt ös!

Imorron har jag gått 20 hela veckor, halvvägs med andra ord! Känns som dom sista veckorna har gått jättefort, inte längesen man va precis i början och bara längtade hit :)
Igår kväll när jag skulle sova va det verkligen fullt ös i magen. Det svepte runt i magen på ett annat sätt än va det gjort förut och det sparkades o buffades. Patric fick äntligen känna lite grann. Bara Leo kvar nu då :) Mysigt att kunna dela med sig av det man känner själv.

Igår bakade jag och Leo lite muffins som vi åt och sen tog vi med det som blev över till mormor när vi åkte dit efter att Kevin slutat skolan. Mysigt som vanligt hemma hos mamma. Barnen hade världens reta-varandra-så-mycket-som-möjligt-dag igår, det va lite trist, men så är det ibland.


Gott!!

På kvällen åkte jag iväg till Kil på tupperwareparty hos Madeleine, mycket trevligt!! :) Barnen stannade hemma hos mormor som sedan skjutsade hem dom lagom till att Patric slutade jobbet.

Nu blir det lite frukost och sen frisören med Leo, äntligen ska skatboet bort ;-)

Kram!!

Happy

Idag har vi hämtat våran barnvagn som vi fått till ett riktigt fyndpris (dom brukar rea ut gamla modeller när dom beställer in nya för kommande år). En Brio Happy 2010. Egentligen skulle det varit en 09:a, men så passade inte tyget på sittdelen så vi fick en 10:a till samma låga pris. Säger man ju inte nej till. Den är så fin och står här o bara väntar :-) Det blev en svart, vilket jag va ute efter från början, så kan man färgsätta den med lite fina tillbehör sen. Perfekt för mej som tröttnar fort på saker :-P


Brio Happy

Kevin kände precis en liten spark! Det gäller att vara med för det går så fort och oftast så slutar hon sparka när man säger till att nån av barnen eller Patric ska lägga handen på.

Nu har vi äntligen rensat inneförrådet, så nu kan man faktiskt gå in där igen. Man blir inte anfallen av saker när man öppnar dörren och man behöver inte klättra över saker när man ska försöka hämta nånting där inne.
Jag börjar bli lite sugen på att göra smycken igen men har inte kommit åt grejerna för dom har legat längst in och då har det inte känts så kul, men nu kanske?!

Ska bara in i uteförrådet och rensa lite med. Där är det nämligen oxå rörigt och jag måste inventera lite för o se vad jag har o inte har.

Hänga tvätt och förbereda lite mat blir det nu.

Kram!!

Vilken tajming

Idag var det då äntligen dags för rutinultraljudet. Har varit nervös för det länge nu. Var inte så nervös för att bebis inte skulle må bra för sist i vecka 13 såg allt så bra ut o jag har ju känt mycket sparkar o rörelser sen dess. Mest nervös var jag över att hon inte skulle se könet, för jag har varit så sjukt nyfiken på vad det är som gömmer sig därinne. Med dom andra två så har det bara varit kul att det blivit en överaskning, men denna gång är det allt kul att kunna förbereda sig lite :-P Prova på att veta oxå.

Fick en jättetrevlig barnmorska och bebisen mådde så bra där inne, gapade, gäspade och höll på med handen kring munnen. Tiden stämde väldigt bra oxå, blev flyttad en dag, hade räknat ut 3 feb själv och enligt hennes beräkningar ska den komma 4 feb. Ja, på Kevin´s födelesedag, härlig tajming. Men vi får väl hoppas att den vill komma lite tidigare eller senare för det kanske kan va kul att ha egna födelsedagar :-)

På slutet försökte hon iaf få in en bra bild mellan benen och lyckades väldigt bra. Hon tyckte det såg ut som en liten flicka där inne och det måste jag instämma med, ingen snopp där inte. Men som vanligt kan dom ju inte lova till 100% att dom har rätt. Vi kör på en lillasyster o skulle det mot all förmodan komma ut en lillebror i slutändan så blir det lika bra det ;-)

Lillgumman har varit väldigt rörlig ända sen ul imorse, sparkar o har sig mest hela tiden o det börjar verkligen synas utanpå magen, det gäller bara att hänga med o se när det väl kommer en kick :-P

Nu blir det fredagsmys med mina älskade pojkar ♥

I väntan...

på att barnen ska städa sina rum och få på sig pjamas så passar jag på att skriva lite här.

Helgen bestod av jobb och oxhälja. Det va mycket folk på marken och det gamla vanliga, som alltid :) Fint väder lyckades vi få iaf o det va skönt. Såg några bekanta och stötte på kära Syster och Jan, trevligt trevligt!
Hittade denna fina t-shirt som vår lilla trea ska få växa i så småningom, kunde inte motstå, så sööt!!


Lovely giraffes

Idag har mamma varit här o hälsat på, hela två gånger. En gång på förmiddagen, men då va inte Kevin hemma o han blev så besviken när han kom hem o hörde att mormor varit här. Så hon tog en sväng förbi på vägen hem oxå. Mycket trevligt!! :)

Kram!!

Höstblommor

Barnen på dagis har målat av höstblommor. När man kommer in i hallen blir man mött av massor av fina konstverk på väggen!
Var tvungen att ta kort på Leo´s alster.


Så fint!




RSS 2.0