Kändis på Ica!!

Idag har jag och barnen varit till mcdonalds. Vi hade fått erbjudande om att bli medlem i ronald mcdonald klubb o så fick man två happy meal gratis om man lämnade in den i samband med att man var där o åt. Så 69 kr för tre meal tycker jag är en bra deal :-) Sen åkte vi till Jysk o köpte två vaxdukar till kökbordet. En genomskinlig som jag ska ha när barnen pysslar, målar o sånt, o så en med lite fint mönster som man kan ha annars. Blev jättefint o så är det ju skönt att inte slita på bordet så mycket, det blir ju rätt repor o hack när man har barn.
Åkte vidare till ica o handlade lite inför lördagsmyset. Blev stående i kön med Stefan Holm framför oss.. coolt va *s* Kanske skulle bett om autograf o tagit ett kort ;-) eller inte...

Ikväll har vi gjort hemmagjord pizza, mycket gott som vanligt o sen har vi ätit lite godis. Nu sover barnen i sina sängar o det känns skönt att få lite egentid i lugn o ro.

Det blev tyvärr ingen simning igår :-( det blev ingen tid över, så jag får väl vänta tills nästa vecka, lite tråkigt men så är det ibland.

Jo just det, barnen o jag har ju pysslat i kväll, eller plussat som Leo säger :-) Ska ta o visa vad mina godingar har gjort för fint.

Kevins tavla:


Leos tavla o pyssel:


Nya duken:


Imorron är det söndag, undrar vad man ska hitta på då.. blir till att fundilura på en stund :-)

Tjingeling

Ett litet tips!

Ni måste gå in o kika på denna blogg, hon gör otroligt fina saker o speciellt dom här taxarna som hon nu lottar ut i samband med att hennes blogg fyller 1 år. Så va med o tävla vettja :-)
Skaparstigen

Måste passa på o tacka för alla fina kommentarer på mitt förra inlägg, det värmer gott :-)

Idag ska jag försöka komma iväg o simma, ska bli riktigt skönt. Det är kul att ha nåt man ser fram emot, inte bara en massa tråkigt jobb o vardagliga saker. Sen är det ju alltid skönt att få komma ifrån lite o vara för sej själv :-)

Börjar bli dags för lite barnkalasplanerande, vilka man, eller Kevin, ska bjuda o vad man ska göra för nåt kul. Det är oxå en såndär lite tung utmaning, det blir ett stort o jobbigt projekt i mitt huvud. Men det ska väl ordna sej det med förhoppningvis.

Nu ska jag försöka ta tag i dagen.

Hoppas ni får en fin o bra dag, snart är det helg!! *wee* ;-)

Kram!!

Liten uppdatering

Hade inga bra rubrik-ideér idag..

Igår var jag iväg till min kurator o det va faktiskt ett positivt samtal för en gångs skull :-) vi pratade om alla utmaningar jag faktiskt klarat av den senaste tiden o hur bra det känns när man väl har klarat av nåt o själv tycker att det gått bra. Det va ju det här med att gå iväg till badhuset med barnen som jag velat göra i flera år men aldrig vågat mej iväg. Nu va ju min pappa med men jag gick ju faktiskt iväg o tyckte själv att det gick väldigt bra. Sen har jag varit iväg o simmat helt själv o har tänkt att fortsätta med det regelbundet, nåt som jag oxå velat göra såå länge, men varit för rädd. Det va ju inte alls så farligt som jag inbillat mej *s* Sen hade vi barnkalaset i lördags som innbar nya kontakter med nya människor, jag va sjukt nervös innan, men det gick hur bra som helst. Pratade rätt mycket med mammorna o kunde slappna av :-) Lite framsteg är det ju faktiskt.
Nu fick jag en ny uppgift tills nästa samtal o det är att jag ska ringa eller gå ner till arbetsförmedlingen o be att få en handläggare som jag kan få hjälp utav, bolla lite ideér o kanske komma fram till vad jag vill jobba med.

Har börjat pärla en massa, tänkte lägga ut lite bilder på det jag gjort, det blir ju tyvärr aldrig riktigt bra när man tar kort, det ser inte riktigt ut som i verkligheten, men på ett ungefär iaf :-)
Va roligt det är, jag har verkligen saknat det o har haft massor med idéer.

Lite halsband o armband. Det armbandet med ringar på syns inte så bra, det är nämligen hjärtan emellan ringarna, inte världens finaste armband *s*


Örhängen:


Örhängen:


o örhängen igen:


o så två armband:


Nu ska jag hoppa ner i sängen o sova.

Natti natti!!

Barnkalas & världens längsta uppehåll

Idag har vi varit på Oliwers barnkalas, det va roligt. Det blev inte så jobbigt som jag trodde, det va väldigt trevliga mammor med som va lätta att prata med -skönt-

Annars har det varit lite lördagsmys med godis o chips ikväll. Barnen o jag tittade på Tingeling. Nu har vi precis nattat barnen så dom somnar väl om en stund.

Sambon o jag ska sätta oss o titta på Lost sen,  det har ju "bara" varit uppehåll ett år.. lite lagom sådär -inte- Dubbelavsnitt har vi oxå, ska bli kul. Måste erkänna att det börjar bli lite drygt, det har ju hållit på i några säsonger nu. Men vi kan ju inte sluta titta heller, måste ju se hur det slutar *s* Samma sak med Prison Break, det börjar oxå bli lite väl segt, dom har kunnat avsluta den serien på ett bra sätt många gånger nu, men det bara börjar om hela tiden så har dom nya problem att lösa. Men men, trogna tittare som vi är så kommer vi titta tills det tar slut -fnissar-

usch, min lilla Leo har sån jobbig hosta, han ligger inne i sängen o hostar o hostar :-( stackarn..

Titta vad jag hittade i mobilen.. jag längtar efter sommaren.
Kevin åker båtbuss:


Mot soffan...

Giraffer o simning

Åh så skönt det är med fredag, slappna av o må bra ett tag.

Idag har pappa varit här med vårat nya köksbord o stolar. Vi fick det av mamma i julklapp, hon skulle köpa nytt så då fick vi hennes :-) Det blev hur bra som helst. Skönt med ett fint o lagom stort bord. Det vi hade var alldeles för stort, eller för brett, o slitet.

Igår var jag iväg till badhuset o simmade, det var så skönt. Lite ovant att simma eftersom man inte simmat så mycket/långt på länge. Var där 1 timme eller nåt. Det va lungt o väldigt lite folk, så man kunde simma ifred. Ska försöka komma iväg o simma 1 gång i veckan, minst.

Måste bara visa vilka söta saker jag hittade igår på Pagoni.
Ett sött giraff-hänge:


o jättesöta giraff-pärlor:


Visst är dom fina?? -hihi-
Jo o sen hittade jag världens sötaste paraply på coop, bergvik:


Igår när jag hämtade Kevin o Leo på dagis berättade Leo att en pojk på hans avdelning hade bråkat med honom o det har hänt en gång tidigare oxå. Då frågar Kevin om pojken är kvar, men han hade gått hem, då säger han att han ska prata med "sture" imorron o säga att han inte får slå Leo. Det va så sött sagt tycker jag, att han ställer upp o skyddar sin lillebror.

Imorron ska vi på barnkalas, det känns jobbigt o nervöst för det kommer va många mammor som jag inte känner. Jag vet precis vilka känslor jag kommer ha o hur jag kommer nedvärdera mej själv o gå igenom detalj för detalj efteråt om det va nåt jag gjorde fel :-( Men det är ju en bra övning o det ska bli väldigt kul o träffa min kära vän M.

Nu ska jag nog hämta nåt att dricka o sätta mej i soffan. Kika lite let´s dance o invänta älsklingen som är på väg hem från jobbet.

Orka orka...

ja, egentligen orkar jag inte skriva känner jag, ja förstår inte varför jag måste göra allt till ett sånt stort projekt, men jag gör ett försök för det va så längesen nu.

Ska lägga mej i sängen o läsa i min bok sen, den är spännande o snart slut. Jag blir lika förvånad varje gång jag orkar ta mej igenom en hel bok, har lite svårt att koncentrera mej o blir rastlös, men nu tycker jag det är rätt skönt o rogivande. Läser Anne Holt "Det som tillhör mig".
Lyssnar även på en ljudbok på jobbet så ibland blir det lätt att man blandar ihop o måste tänka efter *s* Leif GW Person "Den som dödar draken" lyssnar jag på på jobbet.

Idag har jag varit hemma med Leo, han har haft lite feber igår. Idag va han piggelin, men dom ska alltid vara hemma en feberfri dag. Så jag o Leo skjutsade sambon till jobbet o sen tog vi oss en tur på Ikea o sen blev det lite käk på Max, en sväng på bergvik o så till dagis för att hämta Kevin. Kul att få lite ensamtid med Leo, det blir inte så ofta som man är ensam med bara ett av barnen, tyvärr.

Var till läkaren på morronen oxå, fick min sjukskrivning förlängd till Mars o fick ett intyg som jag ska skicka till fk så jag kanske kan få mina pengar nångång. Jag hoppas dom kan skynda på lite nu..

Jag är just nu väldigt nyfiken på hur syrrans o hennes sambos nya tapeter blev, måste nog knalla över nån dag o kika, ska bli väldigt kul att se resultatet  :-)

Har beställt lite pärlor o smyckestillbehör ikväll på mina favvopärlsajter, www.pagoni.se o www.teardevil.se. Det va så längesen jag gjorde smycken så det ska bli väldigt kul att få göra det igen. Är lite sugen på scrapbooking oxå, men vi får se, kul o göra lite egna kort o så.

Kolla in min lilla knasboll:


Kevin spelar golf:


En segerkram:


Sådär, det flöt ju på rätt bra ändå o det blev några rader  ;-)  men det får nog vara bra för denna gång. Nu blir det sängen o lite läsning innan man slocknar.

Kram!!

Skolinformation

Det har varit en lugn helg, vi har inte gjort alls mycket, fast ändå har vi fått en hel del gjort. Har satt upp den nya spegeln i hallen o sen ljuslyktor/stakar som sitter en på var sida om den. Blev fint o mysigt. Måste köpa lite tavelkrok oxå så jag kan få upp lite tavlor.
Vi har ju bott här i över ett år o inte fått upp alla än --skandal ju--
Sen har jag städat o gjort fint här hemma, det vore väldigt kul om det kunde få va såhär fint i några dagar nu, men det vore väl ett under, men det är väl så det är när man har små söta barn --försöker se det positiva--

Häromdagen fick Kevin eller jag o sambon en inbjudan angående ett informationsmöte på Skogsbackeskolan som ligger här vid oss. Det kändes så verkligt helt plötsligt, att Kevin snart ska börja skolan o sluta på Regnbågen, då börjar allvaret på riktigt. Det känns lite skrämmande, han börjar bli så stor o kommer bli mer självständig.. jobbigt.

Madde min vän - jag har saknat dej på msn idag, hoppas du kommer sen :-)

Nu hör jag att det är nån som ligger o spelar spel istället för att sova.. ska smyga lite...

Kram!!

Är det bra nu!?

Nu får det väl ändå vara bra, nu vill jag inte vara sjuk mer. Förkylningen tog en ny vändning i tisdag o jag har legat hemma med värk i kroppen, frossa o tät näsa sen dess. Idag har jag dock mått mycket bättre o det är såå skönt (nästan så man längtar tillbax till jobbet *chockad*).

Nu har jag hittat en bakgrund som jag verkligen gillar, så nu ska det väl va bra med ändringar på ett tag.. kanske.. :-) jag har väldigt lätt för att tröttna på saker så jag ska väl inte säga för mycket kanske.

Sitter på golvet - ja på golvet - o tittar på Let´s dance. Barnen spelade wii förut o jag har inte orkat ställa tillbaka bordet än o sen ligger sambon i soffan o sover så jag får inte plats ändå.
Kevin gjorde faktiskt 4 strikes i rad förut på bowlingen *stolt mamma* :-)

Denna är till min kära vän Cissi. Vet att du har det kämpigt just nu, men du ska se att det snart vänder!!
*kram*


Nu ska jag fortsätta titta på tv o butta lite på älsklingen.
Kram!!

Vi är bara kompisar

Vid frukosten för en stund sen säger Leo till mej, "jag tycker om dej" Jag säger "jag tycker om dej med gubben."
Sambon frågar "men tycker du inte om mej då?" Jo det gör han.
Då frågar jag om han inte tycker om Kevin.. Leo blir tyst o säger lite tveksamt nej. Jo men det gör du väl, säger jag då. "Nej, vi är bara kompisar" säger Leo då *s* Ja men du tycker väl om honom som kompis o bror? frågar jag. Jo det gör han ju! :-) dom kommer med så roliga saker ibland :-)

Idag ska jag försöka städa o tvätta, skulle gjort det igår, men då hann jag inte. Känns lite småtrist, men det är ju aptråkigt väder ute så det blir nog bra. Jo just det, städa undan julen ska vi ju göra, det blir skönt.

Hoppas ni får en bra söndag!!

Kram!!

Bus på badhuset

Var iväg till badhuset idag med grabbarna för första gången. Min pappa va med o vi hade det hur kul som helst. 3 timmar ungefär var vi där o barnen hade knappt tid att sitta ner o fika lite :-) Kevin busade mest runt med morfar, medans Leo som va lite mer mammig klängde runt på mej. Dom hoppade o åkte från rutschkanan massor. Leo är verkligen inte rädd för vatten för fem öre, han bara slänger sej i vattnet o struntar i om han hamnar under eller över vattnet. Kevin är lite mer petig när det gäller vatten i ansiktet o sånt, men idag va han väldigt modig o kom till o med under vattnet med huvvet några gånger :-D Han blev så stolt o konstaterade att det inte va såå farligt ändå *s*

Det gick faktiskt bra för mej med *fniss* o det va inte så jobbigt som jag trodde det skulle va. Vi måste verkligen göra det fler gånger o jag har bestämt mej för att börja gå iväg o simma, skönt att få röra på sej o slappna av lite oxå.

Funderar på att sätta mej i soffan o mosa i mej lite ostbågar o fanta innan man ska hoppa i säng. Sambon sitter o äter mat.. igen.. hungerig?! :-)

Imorron ska vi städa bort julen, ska bli såå skönt.. liite trött på den nu.

Kram!!

Pill i naveln o årets första utmaning

Leo tycker verkligen det är hysteriskt kul att pilla i min navel, jag tycker dock det är mindre kul, är ju så förbaskat kittlig. Anledningen till att han tycker det är så kul är nog för att jag är den enda i familjen som har en "grop-navel". Så försöker han lura mej genom att säga att han bara vill klappa magen *luris där* :-)
Min lilla busLeo (en liten Leo dock):
bus-leo

Hade riktigt svårt för att somna igår, somnade inte förens runt 01.00, bara vred o vände på mej, det for runt en massa tankar i huvvet o benen lixom sa ifrån på nåt konstigt sätt. Jag brukar aldrig ha svårt för att somna, kanske har slappat för mycket dom här dagarna som jag varit sjuk.

Jodå, imorron kommer min första utmaning för detta år. Pappa ringde förut o frågade om jag o barnen ville följa med till badhuset. Det vill jag såklart jättegärna, har längtat efter att få ta med barnen dit, men har inte riktigt vågat mej iväg. Men nu är det nån som drar med mej dit o då kan jag bara inte säga nej *s* Det känns väldigt nervöst för att jag inte varit där på flera flera år, säkert 10 år sen :-o sen är det ju otroligt jobbigt att visa sej i badkläder *hmm* men jag ska ta mej iväg o det kommer bli kul det tror jag nog, sen är det ju bara att fortsätta gå dit eller hur :-)

Kidsen myser:


Kram!!

Sjukling

I måndags va jag o barnen iväg till Madeleine o hennes mysiga grabbar. Det va riktigt trevligt, som alltid, o barnen va mycket nöjda efter den dagen :-) Kevin blev dock lite avis på lilla Adam som va väldigt gosig o kramig mot mej *s* Han höll att koll på mej, speciellt när jag skojade med Adam o sa att han kanske skulle följa med hem o sova hos oss *fniss*

I Tisdags vaknade jag o kände mej hängig, det slutade med att jag låg på soffan o vilade hela dagen medans barnen sprang runt o gjorde lite som dom ville här hemma :-o Sambon jobbade hela dagen så det va lagom kul. Men han va snäll o tog läggningen när han kom hem. Igår låg jag utslagen hela dagen, sov nog 14 timmar i sträck. Men då va iaf sambon hemma o trog hand om barnen*skönt*
Idag har jag varit hemma o vilat, har fortfarande ont i halsen o är lite hängig, men idag har jag iaf orkat äta lite.

Nu spelar barnen wii golf o dom börjar bli riktigt duktiga, när dom inte flamsar sej förstås.
Jag ska snart börja med maten även om jag inte har så mycket lust till det.

Ringde fk idag o gav mina synpunkter till att dom inte ville ge mej några pengar, det gick bra. Anledningen är att när man är sjukskriven 25% så ska man sprida ut dom 25% på varje dag, men i mitt fall så skulle inte det göra nån skillnad, utan jag måste få vara ledig en heldag om jag ska få tid till att ta igen mej. Dom ringde min arbetsgivare o pratade med honom o sen ringde hon upp mej i eftermiddags. Hon tyckte att det jag hade att säga lät bra, o att det nog ändå skulle va bra i mitt fall om jag fick lägga upp min lediga tid på en dag, men hon vill ha ett läkatintyg på det så isf, så det ska jag fixa. Hon va iaf trevlig o förstående o det lät som hon förstod mej o höll med. Ska iväg på läkarbesök den 21 så får vi se sen. Tänk att det ska ta sån tid bara, jag blev sjukskriven i oktober o nu är det januari o jag har fortfarande inte fått några pengar *argh* Jaja huvudsaken är iaf att jag får dom.

Nu börjar det spåra ut här (barnen alltså) o dom börjar flamsa lite väl mycket, så det får nog va bra efter den här omgången golf, o jag ska väl börja med maten *suck*

ojoj.. Leo vann inte på golfen o lilla stackarn blir alldeles förstörd o börjar gråta.. så söt, men han har blivit väldigt bra o får ju till o med ner bollen i hålet, i början stod han bara o slog så hårt han bara kunde tills han inte fick slå mer o va ute ur spelat *s* Ja, det gick över rätt fort o nu sitter dom o bygger med smålego, får väl se hur lång tid det tar innan dom börjar bråka ;-)

Mot köket!!

Kram!!

Spontanbesök

hos mamma blev det idag. Hade inget planerat så jag ringde till mamma, hon va ledig o hade inget speciellt för sej så jag tog barnen o åkte ut dit. Det va riktigt skönt att få komma ut dit, det är det alltid iofs. Barnen tycker det är jättekul o Leo fick äntligen sina pannkakor som han alltid vill ha när han kommer till mormor *s* Kom inte hem förens efter 20.00 så det blev raka vägen till sängen för barnen, o det behövdes för dom va allt trötta o flammsiga.

Imorron ska vi till min vän Madeleine o hennes pojkar. Äta lite mat o prata, barnen får härja av sej lite, ska bli kul :-)

Två dagar kvar av ledigheten.. orkar inte ens tänka framåt, minsta lilla grej är jättejobbigt o ansträngande. Livsglädjen är nere på noll just nu :-( Måste ringa till fk o "överklaga" min "dom" så jag kan få pengar nångång. Det känns väldigt väldigt jobbigt, vet inte hur jag ska orka försvara mej själv om dom inte förstår min situation :-(

Lägger in en länk till en väldigt bra sida som min syster tipsade om:
www.godstart.se

Kram!!

Ett nytt år

Ja, då va det ett nytt år.. igen.. jag förstår inte vart tiden tar vägen, det går så fort så man knappt hinner med ju. Jag hoppas detta året blir ett bättre år än innan, även om det känns rätt hopplöst.

Vi hade iaf en bra nyårsafton. Patric o jag gick på bio igår, Yes Man, den va bra o det va lagom mycket folk som gick på bio igår *s* Medans vi satt där o hade det mysigt var "svärmor" hemma o passade barnen samt lagade god mat. Så det va bara att duka när man kom hem o sätta sej o äta mat. Helt perfekt ju ;-)
Barnen väntade o väntade på att klockan skulle bli 12 o alla fyrverkerier. Som tur va va det folk som sköt under hela kvällen lite då o då, så dom sprang fram o tillbax till fönstrena.

Idag blir det väl till att städa.. igen.. känns inte som man gör nåt annat än att städa o plocka.. men inte syns det för det *tröttsamt*

Jag har iaf fått Leo till att hjälpa till att städa upp alla leksaker.. är väldigt förvånad, det är inte ofta han är samarbetsvillig när det kommer till att städa. Kevin däremot brukar det inte vara några problem med som tur är.

Näe dags att sätta igång o göra nån nytta.

Hoppas ni får ett bra nytt år!!

Kram!!

RSS 2.0