Lite julstämning

Första advent idag då o vi har verkligen julmyst idag. Först åkte vi ner till stan o gick på skyltsöndag. Barnen fick träffa tomten o lämnade sina önskelistor till honom. Sen vart det lite fiskedam, karusell o pepparkakor :-)

Så har vi gjort lite julmysigt hemma också. Satte upp julgardiner o adventsljusstakar o stjärnor i fönstren. Åt tomtegröt här på kvällen o tände första adentsljuset. Det är riktigt mysigt med julen tycker jag, speciellt sen man fick barn.
Kevin hade mycket planerat idag, förutom det vi gjort idag så skulle han ställa fram tomtar, baka pepparkakor, göra ett pepparkakshus o baka lussekatter.. *s* men han fick snällt vänta, kan ju va kul o sprida ut roligheterna lite kanske ;-)

Nu sover barnen så sött i sina sängar och imorron är det dags för en ny vecka.
Jag ska sätta mej i soffan o se om det finns nåt att titta på.. skönt att få ta det lite lugnt, har knappt suttit nånting idag ju.

Kram!!

Äntligen

Yes!! äntligen åkte Johan ut ur idol.. som jag har väntat. Jag fattar inte ens vad han hade i det programmet att göra :-o

Skönt som tusan att det är helg, fredagen är verkligen den dagen man kan slappna av o njuta, se fram emot två underbara dagar då man får vara ledig. Tyvärr kommer söndagen alldeles för fort o ångesten smyger sej på inför en ny hel vecka att ta sig igenom.

Var på samtal med min kurator idag. Det va nog första gången, eller kanske andra gången *funderar* jag inte grät, även om det va väldigt nära. Jag är så himla känslig när det kommer till att prata om min egna känslor så det finns inte.. det va ett bra samtal iaf, jag fick fram mycket av sånt jag ville ta upp. Har även lite nya mål som jag hoppas att jag kommer kunna uppnå.. För det första skulle jag vilja ta mej iväg till badhuset o börja simma.. sen vill jag även ta med mina barn till badhuset, dom skulle tycka att det va såå skoj att få busa runt i vattnet.. :-) o sen vill jag börja på nån gympa tillsammans med barnen.. tror friskis o svettis har nån familjegympa eller nåt. Det låter säkert som jätte enkla saker för dom allra flesta, men för mej är detta jättesvårt o jobbigt. Det största o svåraste målet är nog ändå att byta jobb.. kämpa kämpa!!

Imorron ska jag o barnen ut till min pappa, ska bli kul, va ett tag sen vi var där nu. Min älskade syster o hennes sambo kommer oxå :-) så det ser jag fram emot.
På söndag är det skyltsöndag i centrum så då ska vi ner dit o barnen ska få lämna sina önskelistor till tomten, dom längtar kan jag säga, speciellt Kevin, han har skrivit sin önskelista alldeles själv *stolt* han är så duktig, o han börjar bli så stor!!

Så blir det väl till att ta fram lite adventsljusstakar o julstjärnor till fönstrena i helgen. Tomtarna får gärna vänta lite, men jag tror sambon är lite sugen på att ta fram dom.. hmm.. vi får väl se vem som vinner *s*

Hoppas ni får en trevlig helg! kommer säkert in o skriver under helgens gång, är ju riktigt "bloggar-taggad" nu *hihi*

Kram!!

Trotsig morgon

Kevin har verkligen kommit in i en härlig trotsperiod. Varje morgon när vi ska iväg till dagis är det alltid nåt som blir fel, så han vänder i humöret tvärt. Samma sak är det när man kommer o hämtar, han ska INTE  med hem!! Så fort han inte får som han vill blir han arg som ett bi!! Men samtidigt så kan det vända tillbaka precis lika fort o han blir min snälla goa Kevin igen. Det är tur att dom inte trotsar samtidigt iaf.

Idag har jag verkligen varit trött.. känns som jag bara vill sova sova sova.. o så till råga på allt fick man huvudvärk här på eftermiddagen, vill bara gå o lägga mig i sängen, men det går ju inte när man har två godingar att ta hand om. Nu sover dom dock så snart ska jag mysa ner mig i soffan.

Det va verkligen tur att vi tog en tur i pulkabacken igår för imorse när vi kom upp så va all snö borta.. så tråkigt. Jag hoppas verkligen det kommer mer snö snart, det är så mysigt.

Igår kväll tjuvstartade barnen med att ta fram sina adventsljusstakar. Kevin ville såå gärna att vi skulle börja julpynta, men jag sa att det är lite tidigt o att vi till helgen skulle ta fram adventsljusstakar o stjärnor till fönstrena. Men dom orkade inte riktigt vänta så dom fick ställa upp sina på sina rum.

Idag har jag varit på "intrevju". Jag har fått erbjudande om börja på grupp-terapi för oss som har socialfobi o ångestsyndrom. Så jag har fått berätta om hur jag har haft det i mitt liv o hur det ser ut just nu.. det va riktigt jobbigt o det va många tårar som rann nerför mina kinder, men dom va jättegulliga, förstående o tyckte absolut att jag skulle få vara med i denna grupp o att jag verkade ha en stark vilja till att bli bättre :-) Så nångång nästa år hoppas dom att dom kan starta upp. Det känns riktigt riktigt skrämmande o jobbigt, men nödvändigt.

Nu ska jag hasa mej iväg till soffan o se om det finns nåt att titta på..

Kram!!

Välkommen till min nya blogg!

Ja jag tänkte att jag skulle försöka mej på en blogg, spännade eller hur!! ;-)
Det kommer handla om lilla mig.. barn, sambo, jobb, vänner o allt som hör livet till.
Just nu är jag sjukskriven 25% pga depression, social fobi och ångest. Det är väl oxå något som jag kommer skriva lite om, hur det är att leva med just social fobi o allt det där jobbiga, samt min väg tillbaka till ett "normalt" liv.

Just idag har jag varit hemma med min minsta son Leo, han har varit sjuk i några dagar, men idag va han piggelinis o feberfri så imorron bär det av till dagis igen.

Hämtade Kevin på dagis o tog oss en tur på sjärtlapparna i pulkabacken.. jättekul ju!! Barnen tyckte det va toppen när mamma åkte o dom fick putta på *hihi*

Imorron är det dags för jobb igen.. känns sådär.. jag trivs med att vara hemma o pyssla, men visst är det skönt att komma hemifrån också, om bara jobbet hade varit lite roligare.

Jag sitter på ett arkiv o fotar material åt ett företag. Det hade varit lite roligare om jag hade nån arbetskompis, men just nu sitter jag helt själv i ett rum med fördragna gardiner i 8 timmar mån-fre, känns väl sådär lagom kul. Hade även varit roligt med lite varierande arbetsuppgifter, men nu sitter jag bara o vänder blad i böcker o trycker på en knapp för att fota sidorna. Har varit där i snart 2½ år. Borde söka mej vidare till nåt roligare, men min "sjukdom" gör det väldigt svårt o ja jag kan nog t.o.m säga omöjligt.. men jag jobbar på det o hoppas att det ska bli bättre med tiden.

Nu ska jag gå o se vad min älskade sambo gör, kanske han vill titta på ett avsnitt av heroes eller prison break innan den mjuka kudden o det gosiga täcket kallar :-)

Ha det gott så syns vi nog snart igen!!
Kram!!

RSS 2.0