Nya grannar

Känner att jag är väldigt dålig på att skriva här, det blir långa mellanrum.. har inte riktigt ro till att sitta ner o skriva, vet inte varför, jag borde ha mycket ro just nu.

Idag har jag varit till sf-gruppen. Vi har inte setts på 3 veckor så det va riktigt kul att träffa dom igen, o kul att höra vad som hade hänt sen sist :-) Nästa torsdag är det sista gången, sen blir det återträff om 4 månader o sen efter ytterligare 4 månader.
Vi har iaf tänkt att vi ska träffas ändå efter att det här är slut. Kanske träffas varannan vecka för att få lite stöd o kunna prata av sej. Man kunde tydligen ringa nånstans o så fixar dom lokal åt oss.

I trädet utanför oss håller två skator på att bygga ett hus, det är full fart o dom arbetar o sliter dagarna i ända. Det är faktiskt riktigt kul att sitta vid köksbordet o titta när dom kommer med grenar o löv. Det måste vara ett pilligt jobb när man bara har en näbb.. duktiga är dom :-)
Syns inte så bra på bilden, syns bättre i verkligheten:


Jag glömde lägga in en bild på Leo´s fina kycklingar han gjort på dagis, det är hela familjen. Jag har röd hatt, sambon har blå o dom gula hattarna är Kevin o Leo, minns inte vilka som va vilka :-) så söta..


Fick ett fint kort på posten häromveckan oxå.. Syrran hade knåpat i hop detta fina kort o jag blev såå glad :-) Hon är så duktig.


Var o hämtade mitt schema häromdagen.. det ser bra ut.. förutom att jag kommer jobba på min födelsedag o måste sova bort halva dagen ;-) o så jobbar jag hela midsommarhelgen.. jaja.. det blir pengar o det brukar ju ändå bara regna *s*

Håller på att skola in Leo på stora avdelningen på dagis nu. Det går riktigt bra o han är så stolt för att han är med dom stora barnen :-) Kul att kevin o leo hinner gå lite tillsammans innan kevin börjar skolan oxå.

Här kommer barnens hund som dom har döpt till... Doris.. tro det eller ej *s*


Dags att göra lite nytta!

Kram!!

Bildblogg

Det blir en bildblogg idag ;-)



Vi har haft en jättebra påsk, barnen gick påskgubbar för första gången på påskafton. Det va väldigt uppskattat eftersom man tydligen fick godis när man plingade på dörren *s*
Vi åt mat hos Patrics mamma på dagen o sen på kvällen åkte vi ut till pappa o åt lite mat där. Dom har ju skaffat en liten hund som heter Doris, så underbart söt o busig. Kan ju säga att barnen var väldigt förtjusta i henne, dom har pratat hela veckan om Doris, dom har döpt alla mjukishundar här hemma till Doris och så leker dom hund oxå.. haha.. så söta.

I måndags åkte vi iväg till Madeleine o barnen i Kil, vi gick till lekparken och grillade korv. Jättemysigt hade vi det. Vi hade dock aldrig gjort upp en eld helt själva så det gick lite trögt, vi fick ringa till Madeleines sambo som kom o hjälpte oss lite.. det blev gott iaf och barnen hade jättekul, lekte wildkids i rutchkanan :-)

Igår va jag o barnen ut till mamma, det va soligt o härligt, vi fikade på balkongen o barnen hittade en grannpojk att leka med i lekparken utanför. Sen åkte vi o bytte till sommardäck på bilarna och åkte tillbax o åt mat. En jättebra eftermiddag och kväll.

Ikväll grillade vi lite kött på balkongen o hade potatissallad till, det va underbart gott :-) synd bara att man inte kan ha en riktig grill, för det blir ju inte riktigt samma goda smak på en elgrill.. men det duger.



Imorron ska vi ut till pappa, barnen längtar.. undrar om det är mest efter doris eller morfar ;-) hehe..
ska försöka åka iväg till mitt nya jobb o hämta schema oxå. Jag får börja på en egen rad from 1 maj, så det blir nattjobb hela sommaren lång (förhoppningsvis) för min del, ska bli kul faktiskt.. ja, lite nervöst oxå... men det va ju kul att jag fick det iaf.

Nu ska jag hänga och vika lite tvätt.. sådär lagom kul på en lördagkväll...

Kram!!

Guld och nattvak

Måste ju börja med att säga att det va riktigt kul att Fbk vann guldet!!! :-) jag jobbade den kvällen men hann iaf se slutet på matchen, det va väldigt nervöst på slutet o jag trodde aldrig det skulle gå vägen. Patric o jag satt o zappade bland kanalerna för att det va så jobbigt att titta *s*
Syrran, hennes sambo o pappa var ju naturligtvis o såg matchen, måste säga att jag vart lite avis, det skulle varit kul att va där.

Kevin har en dagiskompis vars pappa spelar i färjestad så han hade tagit med guldhjälmen o visat på dagis på torsdagen, det tyckte han va jättekul såklart :-)

Inatt har jag jobbat natten för första gången. Gick brevid en annan tjej så jag hade ju sällskap denna gång. Det gick faktiskt rätt bra. Hon hade med sig två filmen som vi satt o kollade på o så vart det lite arkiv x o ally mcbeal på tvn. Framåt 4.30-5.00 tiden började det bli lite segt o ögonen gick i kors några gånger.. hehe
Får väl se när jag får jobba igen, just nu vet jag inget alls.

Sitter på balkonggen o njuter av solen, men nu ska vi ta o gå ut, det va riktigt häligt väder idag, varmt o skönt :-)

Ska ta o lägga upp lite nya bilder oxå, men inte just nu.

Glad Påsk!!!!

Kram!!

Hur många ord i minuten?

Hittade länken i Finnjonnas blogg. Jag skriver 34 ord i minuten.. nödvändigt vetande va?! *s* Här kan ni oxå testa hur duktiga ni är på att skriva fort ;-)

Idag har jag varit o fått delegation på jobbet, det gick bra, kändes lite darrigt att suga rent i trachen, men det va ju inte svårt, det är bara det att man är ovan o aldrig har gjort det förut, får man bara in lite rutin på det hela så kommer det nog bli bra.
Kändes bättre att komma dit idag oxå, man kände sej lite mer "hemma" o trygg så jag hoppas att detta blir bra. Imorron ska jag gå brevid 14-21 o sen på torsdag blir det nattpremiär :-D ska bli spännande o se hur det går. Jag får hålla mej vaken extra länge imorron när jag kommer hem så jag orkar sova på torsdag dag sen.

Nu ska jag försöka slå dom där 34 orden.. haha..

Kram på er!!

kul mobiltest

Hittade detta roliga test på en väns blogg:

1. Ta fram din mobil
2. Gå till inkorgen
3. Svara på frågorna genom att skriva första meningen i sms:en
4. Fråga 1-Första meningen i första sms:et
5. Fråga 2-Första meningen i andra sms:et...osv

1. Vad skulle du säga om din partner var otrogen?
- Det var väldigt jobbigt, men det gick ju iaf.
2. Vad säger du alltid till din bästa kompis?
- Nu är det avklarat.
3. Vad är det första du säger när din kompis blivit påkörd av en buss?
- Ni får komma över o kika när jag blivit bättre.
4. Vad är det värsta du skulle kunna säga till din fiende?
- Föresten, tror du barnen är intresserade av serietidningar typ kalle anka.
5. Vad skulle du skrika om du vann en miljon?
- Ja, hostan är jobbig, men febern har gått ner i stort sett helt.
6. Vilka ord skulle du säga till Gud om du träffade honom?
- Hej! hur gick det på nya jobbet igår?
7. Vad vill du höra mest av allt?
- Tack för att du finns!
8. Vad kommer bli dina sista ord i livet?
- Söt du är!
9. Vad säger du till en nära vän som fått en dödlig sjukdom?
- Åh va duktig du är!

haha.. vissa svar blir riktigt roliga.. måste ta utkorgen oxå *s*

1. Vad skulle du säga om din partner var otrogen?
- Va skönt :)
2. Vad säger du alltid till din bästa kompis?
- Hur går det för dej gumman?
3. Vad är det första du säger när din kompis blivit påkörd av en buss?
- Vilken söt liten sak :)
4. Vad är det värsta du skulle kunna säga till din fiende?
- Japp det kan vi göra :)
5. Vad skulle du skrika om du vann en miljon?
- Javisst det är dom nog.
6. Vilka ord skulle du säga till Gud om du träffade honom?
- Jo det gick bra.
7. Vad vill du höra mest av allt?
- Va bra!
8. Vad kommer bli dina sista ord i livet?
- Jag ska dit på onsdag igen.
9. Vad säger du till en nära vän som fått en dödlig sjukdom?
- Hej! Hur har du det idag?

Nu vill jag ju självklart att ni oxå ska göra detta o lägga in på era bloggar.. hur kul som helst att läsa ju :-)
Idag ska jag ta med barnen o gå ner till blomsterlandet, köpa lite fina blommor, typ påskliljor eller nåt.. så får vi väl se hur länge dom överlever här, har inga stora förhoppningar dock.. haha..

Kram!! ♥

Ångest ångest ångest....

det är såå mycket ångest o oro just nu :-( imorron ska jag gå brevid på "nya jobbet". Jag önskar att jag fick slippa, att jag fick va hemma med mina mysiga familj i tryggheten istället. Det är jobbigt.. allt kommer va nytt, nya människor, nya rutiner, en massa nytt att lära sej, man ska visa sej från sin bästa sida (vilken sida nu det är?)... Det kommer bli en lång dag oxå. Börjar kl 14 o så slutar jag 21.45. Jag är rädd att jag inte ska klara av det.. :-(

Idag har jag varit o träffat sf-gruppen. Vi har haft "scen-övning" idag. Vi fick fyra minuter var på scenen o skulle berätta nånting valfritt. Jag valde att berätta om mina barn. Hade tagit med några kort o sådär. Va jättenervös o hade verkligen ont i magen av all ångest, men när man väl kom upp o skulle prata så tyckte jag att det gick väldigt bra och jag fick positiv feedback. Det tog däremot ett tag innan man kunde slappna av igen, man blir så skakig.
Sen gjorde vi lite ja och nej övningar. Mest övade vi på att säga nej i olika situationer. Det blev många konstiga situationer och mycket mycket skratt :-)
Nu har vi uppehåll i två veckor o sen efter det är det bara två gånger kvar.. det känns jobbigt att det ska va slut, dom har varit ett sånt enormt stort stöd o det är kul att komma dit o göra dom här övningarna.

I förmiddags åkte jag o barnen ner till stan. Leo skulle till frisören o klippa av lite trollhår. Dom fick klubba o fin färg i håret. Leo valde gul (hans favoritfärg) färg och Kevin fick blå. Kevin klippte sej dock inte men frisören va snäll så han fick lite färg han med :-)
Sen gick vi till burger king o åt lite mat innan det bar av till dagis o jag skulle iväg på mitt möte.

Det får nog bli soffan nu en stund innan sängen kallar.

Kram!!

Tänder ett ljus

för Sabina som somnade in igår efter en lång o fantastisk kamp mot sin cancer :-( Började följa hennes blogg för inte så längesen, Sabinas kamp, genom Vimmelmammans blogg (som oxå skriver om sin cancer bla). Hon lämnade sina två döttrar och sin man o det känns så hemskt. Kan inte ens föreställa mej hur det måste va att få ett sånt hemskt besked, att man ska dö o måste lämna sina älskade, aldrig mer få träffa dom.. det gör ont inuti att tänka på det :-( Men nu får hon frid, hon slipper ha ont mer, jag hoppas hon kommer till en plats där hon kan vaka över sina älskade barn o sin man.

Idag måste jag verkligen städa, det ser hemskt ut här hemma.. fast jag känner att jag inte har nån motivation alls, får väl försöka gräva fram den på nåt sätt.

Imorron är det sf-gruppen igen o då ska vi stå o prata inför gruppen igen, jag tänkte att jag skulle berätta om mina barn, är redan nervös, men det kommer nog gå bra. Sen har vi uppehåll i två veckor.

På fredag ska jag gå brevid på mitt förhoppningsvis nya tillfälliga jobb :-) jag ska få gå brevid på kvällen för att lära känna tjejen som jag ska sitta hos på natten. Sen ska jag gå brevid en kväll o en natt nästa vecka. Så jag hoppas att vi ska komma överens så hon vill att jag ska sitta hos henne, för det är ju viktigt att hon känner sig trygg. Sen får vi se hur länge jobbet kommer bli, om det bara blir en kort tid eller om det blir över sommaren. Blir spännande, även om jag är sjukt nerövs :-(

Kanske ska se om man kan få i sig lite frukost.. har varit väldigt slarvig ett tag nu, svårt att få i sej frukost eller mat överhuvvetaget på dagen.. har en oro som jag inte riktigt kan släppa, känner mej rastlös o orolig, svårt att slappna av. Ingen motivation till nånting..

Hoppas ni får en bra dag!!

Kram!!

RSS 2.0