Slideshow

Måste ju testa lite.. det här va kul :-)

♥KRAM♥

Det är kul med studsmatta

kolla in den söta räven :-)



Idag mår jag mycket bättre.. Har tom städat lite här hemma o sen har jag varit till bergvik med mamma o barnen. Vi tog våran bil, vilket medförde att jag körde, o det är ju ett litet framsteg.. brukar tycka att det är jättejobbigt att köra när nån annan är med :-o men det gick bra *hihi*

Nu väntar jag på att patric ska greja klart vid datorn så vi kan kolla på lost :-)

Kram!! ♥

Nere på botten

där är jag just nu, det är mörkt här nere o det är svårt att hitta vägen ut.. man famlar runt o vet inte riktigt vart man ska ta vägen. Hela veckan har bara varit en massa ångest, tårar, trötthet, huvudvärk, spänningar..

Idag var nog kulmen på denna mörka period, det har varit en riktigt riktigt tuff dag. Ringde psykakuten idag eftersom jag inte får nån hjälp från öppenvården, inte mer än från min kurator, men bara en massa prat om samma saker om o om igen funkar inte just nu, jag är för långt ner. Dom/psykakuten hade en lucka så jag fick komma dit på en gång o prata med en läkare. Mycket känslor som skulle fram o det kändes som det äntligen va nån som förstod. Han sjukskrev mej denna vecka o nästa o så fick jag lite nya tabletter mot ångesten.

Sen har jag varit till SF-gruppen idag, även där va det väldigt jobbigt idag. Jag ser alltid fram emot att komma dit o jag tycker väldigt mycket om dom här timmarna vi är där, det är en trygg känsla att komma dit till dessa underbara människor som jag vet förstår o har det på ungefär samma sätt, det betyder mycket just nu. Men eftersom jag haft det väldigt jobbigt nu ett tag så blev det extra jobbigt när det kom till att prata om mej själv, bröt ihop o grät två gånger, den andra gången var värst, fick sån panik o kunde knappt andas, riktigt hemskt va det.. men det känns faktiskt mycket lättare nu. Jag behövde väl få den här vändpunkten.. få ut en massa känslor, inte bara låta dom ligga där inne o gro ensama, med ett kritiskt monster som härjar vilt, få släppa ut lite spänningar o ångest.
Annars gjorde vi lite avslappningsövningar, masserade varann med "piggiga"bollar o sånt.. jätteskönt.
Sånahär bollar:

Dom är jättesköna att massera fotsulorna med mot golvet, man blir jättelätt o avslappnad i foten :-)
sen är dom väldigt sköna att massera ryggen med, om man har nån som kan massera en oxå. Så jag har köpt två såna, en sån rund o sen en mer avlång.

Va även iväg till biblioteket o lånade lite cd-skivor med avlappningsmusik, tänkte försöka ta hand om mej själv lite den här veckan som jag får va hemma o även kämpa på o försöka söka lite jobb, göra lite framsteg helt enkelt.

Denna nalle är till min goa vän Madeleine som alltid finns där o stöttar, jag är så glad att jag har dej o den är självklart till alla andra goa människor runt mej som finns här o stöttar :-)



Nu hoppas jag att jag kan skriva lite mer glada inlägg framöver, det här blev väldigt lessamt känner jag :-)
Ska ge mej för ikväll o inta sängläge..

Kram!!

Vilket spring...

det ska va varenda eviga kväll när man ska lägga barnen, dom hittar på en massa ursäkter för att komma upp, dom ska säga nåt, dom ska visa nåt.. osv.. det är så tröttsamt, eller så ropar dom så man ska komma o hjälpa dom med nåt.

Idag har jag tränat, det va nästan så jag inte åkte iväg.. eller tankarna "äh jag struntar i det" fanns där iaf... var inte alls motiverad o kände bara en massa obehag, men jag åkte dit iaf o jag klarade mej igenom ett träningspass själv. Det va rätt mycket folk, vilket va jobbigt, känner mej urdum o det känns som alla andra oxå tycker så..
Kände mej lite smått vilsen bland alla maskiner men det va kul iaf. Sen tog jag en liten simtur oxå :-)

Åkte hem o åt lite lunch, sen åkte jag ner till psykiatriska öppenmottagningen och gick på mötet med SF-gruppen. Idag har vi hållt på med kroppsterapi. Lite avslappningsövningar, det va jätteskönt. Det hjälpte verkligen o det syntes tydligen väldigt väl på mej vilken skillnad det va före o efter.. skojigt, kanske nåt man kan använda sej av hemma ibland. Sen gick vi igenom läxan vi hade fått från sist. Diskuterade lite kring det o så.
Fick sån fruktansvärd huvudvärk när mötet va slut.. vet inte om det för att man spänner sej så mycket o att det tar så mycket kraft av en.. men det har börjat släppa nu, skönt.

Trött idag.. ovanligt va?! *s* denna olidliga trötthet som aldrig verkar ta slut..

Inatt fick barnen en kusin, den första kusinen faktiskt. Patrics bror o hans tjej fick en liten dotter. Hon skulle inte ha kommit ut förens i april, men igår 7 veckor för tidigt så gick vattnet. Allt gick iaf bra, dom skulle väl få ligga kvar på Neo/avd 10 i två veckor.

Nu har barnen äntligen somnat efter ett antal turer fram o tillbax :-)

Kram!!

12 timmars sömn

Igår gick jag o la mig i sängen o vilade kl 19, barnen o patric spelade tv-spel så jag såg min chans till lite lugn o ro ;-) det slutade med att jag somnade, sen kommer jag ihåg att leo kommer in o myser med mej o somnar han oxå. Sen vaknar jag kl 23.30, läser en stund o somnar sen om o vaknar kl. 07. Det roliga är att jag ändå va trött idag.. hur kan det va möjligt?!? Nu har jag fixat iordning lite bilder som jag ska passa på att lägga in. Först ut är tårta jag gjorde när vi hade kalas i lördags, det är en kladdkakstårta med låånga ljus:


Sen hade vi marängswiss på barnkalaset:


På dagis hade barnen gjort fina alla hjärtansdag-kort.
Kevin´s:


Leo´s:


Sen gör min kära syster underbart fina kort, detta fick Kevin när han fyllde 6 år. Hon är grymt duktig!!


Igår pratade jag med en gammal klasskompis som hade läst min blogg o blivit berörd då hon kände igen sej mycket i det jag skrev o hon blev inspirerad att ta tag i saker själv när hon läste om dom framsteg jag gjort.. Det kändes jättekul att höra att min blogg har gett styrka o inspiration till nån, även om det va tråkigt att höra att hon hade det så kämpigt just nu. *kram till henne*

Imorron ska jag bara jobba typ 3 timmar på morronen, sen ska jag iväg o träna. Det känns riktigt läskigt eftersom jag ska träna själv denna gången. Är rädd för att se dum ut, att göra fel eller inte förstå mej på hur jag ska ställa in maskinerna. Jag hatar när det är nya saker o jag blir helt virrig i huvvet, det blir kaos o jag kan inte tänka klart. Får iaf belöna mej med att det är en gratisomgång o att jag får en gratis simning efteråt oxå, hoppas det är lika lugnt som sist även om det är mer träning för mej när det är mycket folk *s*

3:e mötet med SF-gruppen imorron oxå, har sett fram emot det hela veckan faktiskt. Fast visst är man lite nerövs för vad vi ska göra för utmaningar denna gång. Men jag klarade iaf av bildterapin sist, o den har jag nog varit mest rädd för, så jag ska väl klara kommande saker oxå förhoppningsvis :-p

Ikväll börjar en ny säsong av "den grå" (grey´s anatomy) som jag har längtat efter så länge *woho*

Annars är jag mestadels trött o orkeslös.. allt går verkligen i vågor.. jag kan va hur pigg o glad som helst ena dagen o sen så sjunker man ner o bara vill ligga i sängen o sova.. det är jobbigt.. önskade att jag hade ett piller med en massa energi i, skulle va så perfekt. Jag undrar många gånger hur jag ska orka med ett "riktigt" jobb när jag är så här trött o "livlös".

Nu ska jag sätta mig o läsa en bok/broschyr som vi fått i läxa att läsa tills imorron på mötet. "ångestsyndrom från svenska ångestsyndromsällskapet" heter den.. antar att det blir endel prat om den o dess innehåll imorron då.

Kram!! ♥

Barnkalas & pussritual

Igår var det alla ♥-dag, vi började dagen med att ha lite kalas för Kevin som fyllt år. Det va mamma (mormor), pappa (morfar), farmor (gammelfarmor) o syrran (moster) + sambo som kom hit. Det va riktigt trevligt o Kevin tyckte det va kul med alla presenter han fick. Vi åt kladdkakstårta, bullar o kex. Sen tog min mamma med sig barnen hem till sig så jag o P kunde gå ut o äta.

Tyvärr var vår favorit resturang, Alfie, fullbokad så vi gick till Munken istället (det är inte värt att lägga upp en länk till). Det va mycket folk men vi fick en liten mysig plats vid fönstret med soffa o fotölj. Det började bra o vi beställde in god mat. Men efter lång lång väntan på mat som ändå slutade med att vi fick fel + att det va så lite mat att man inte blev mätt så va vi rätt irriterade. Vi hade även ett par brevid oss som oxå va irriterade, dom fick oxå vänta på maten jättelänge, fick fel mat och hade en servitör som glömde bort dom hela tiden. Jag tror dom sa till om notan 2-3 gånger innan den tillslut kom. Vi hade det mysigt iaf o det va skönt att få va själva en stund, men dit går vi nog inte igen ;-)

Idag har vi iaf haft barnkalas, det blev riktigt lyckat. Allt som allt var vi 8 barn o dom hade så kul. Det va en bra samling barn o vi mammor hade oxå trevligt :-) det bästa va att jag inte alls kände av ångesten eller nåt.. så skönt. Hoppas alla andra oxå tyckte att det va trevligt.. sånt far alltid runt i mitt huvud.. hur alla andra uppfattade det hela o vad dom tyckte.. mitt lilla kritiska monster som sitter på axeln o säger dumma saker.
Barnen åt marängswiss (stavning?!), bullar o kex. Sen lektes det en massa o på slutet lekte vi lite "musikstop" o så blev det fiskedamm.

Kan ju säga att det såg ut som en orkan hade svept förbi i kevins rum när alla hade gått.. men det hör ju till när man har barnkalas *s* eller haft kompisar på besök.. nu är det iaf återställt :-)

Barnen somnade gott o varje kväll har Leo en liten pussritual med mig. Det är många pussar som ska avverkas innan vi kan säga gonatt. Det ska va en Stor puss, en liiiten puss, en puss för pappa, en för mamma, en för lillebror, en för storebror o så hittar han på en massa saker som man ska pussa för.. han är så go, man får passa på att ta emot så många pussar som man kan få medans man fortfarande får.. snart får man väl inga pussar alls av sina små godingar.
Kevin va nöjd med sitt kalas o tyckte det va jättekul, tackade så fint för alla presenter.

Patric o jag har ätit pizza ikväll o tittat på Patrik 1,5. Den va väldigt bra o slutade såklart lyckligt :-)
Nu får man väl snart ta o krypa till sängs om man ska orka upp imorron. Helgen har verkligen gått alldeles fööör fort.. har inte riktigt hunnit med att njuta av ledigheten.

Ska ta o lägga ut lite bilder oxå, men inte nu, är alldeles för trött.. kanske blir imorron.

Här kommer ett jättebra recept på kladdkaka, den blir supergod o den är så enkel att göra:
Kladdkaka

Sov gott!!
kram!

En "utmaningsdag"

Det har det varit idag, ja.. :-)

Kl 11 hade jag en provträning på Nautilus inbokad. Va lite nervös innan måste jag säga, men när jag väl kom ner dit så gick det bra. En jättesnäll tjej hjälpte mej, vi gick igenom vad o hur jag ville träna, om det va några speciellt önskemål jag hade. Sen fick jag värma upp med en motionscykel medans hon gjorde ett träningsschema åt mig. Sen gick vi runt o provade alla maskinerna som hon hade valt ut. Det va riktigt skoj o tungt, det märks att man är otränad *s* lite jobbigt dock att gå runt där o vara synlig för alla andra, dock va det väldigt lite folk. Jobbigare kommer det väl bli nästa gång när man ska göra ett träningspass helt själv. Jag fick iaf en extra gratis provträning, som jag som sagt ska gå igenom själv. Gick iväg o simmade efteråt. Det va jättelite folk så det gick lätt att simma. Det är så tråkigt när det är mycket folk som är o simmar, blir ju kö i vattnet. När jag hade simmat klart gick jag över till lilla varma barnbasängen, där va det helt tomt, bara två mammor med sina bebisar som satt i trappan. Gick o la mej där en stund o bara slappade.. riktigt najs :-)

Sen kl 14 började det andra mötet med sf-gruppen. Spänd inför vad vi skulle göra idag. Vi fick jobba mycket med konstterapi. Jag fick riktigt ont i magen när jag hörde det. Har alltid tyckt att det är svårt att få ner känslor i färg o bild, har inte riktigt provat nån gång heller. Men det gick faktiskt förvånadsvärt lätt.. däremot är det ju alltid läskigt att andra ska se vad man har gjort. Så skulle vi såklart berätta inför dom andra vad vi hade målat o beskriva känslorna. Första beskrivningen (vi fick göra 3 omgångar) va riktigt jobbig, just att stå inför en grupp o prata samt att det handlar om en egna känslor va riktigt tufft.. va nära att börja gråta, dom andra omgångarna gick däremot lite bättre.
Tiden gick väldigt fort denna gång, o det är väl positivt. Ser faktiskt fram emot nästa gång. Det är så goa o härliga personer med oxå.

Nu har huvudvärken kommit tillbax igen... *argh* o imorron är det jobb... fy bubblan va det är ångestladdat just nu.. *vill inte vill inte* :-( Jag önskar att jag kunde va helt sjukskriven så jag kunde fokusera på enbart mej själv, det tar så mycket kraft o ork att gå runt o ha jobbångest dygnet runt. Men men... man får väl köra tills det inte går länger.. eller nåt :-)

Nu blir det soffan o smaska på lite gelegrodor som jag köpte förut.. måste ju få gotta sej när man varit så duktig idag :-p

Kram!!

Haha!!

hittade denna roliga bild:

 är det så det ser ut om man öppnar upp datamusen :-o stackars liten, med mask, fastspänd o allt.. *s*

Sovtajm.. natti!!

Trött o huvudvärk

Idag är jag såå trött, känns som jag inte sovit på jättelänge, har ont i huvvet o är stel i nacken. Lite bättre nu efter att en ipren gjort sitt. Men tröttheten sitter fortfarande i...

Sitter o kikar lite på Arga snickarn.. lite småroligt.. han säger verkligen va han tycker! *s*

Kvällens käk, falukorvsgratäng o pressad potatis:


Imorron är det dags för andra mötet med SF-gruppen, det är med skräckblandad förväntan man ska dit. Jobbigt när man inte vet vad man har att förvänta sej.
Sen ska jag ju provaträna imorron, det blir spännande, det ser jag faktiskt fram emot. Hoppas att det är nåt jag kan fortsätta med.

Nu har jag lite tvätt att hänga, bäst att ta det på en gång så man inte glömmer det.

Kram!!

Spindlar överallt!!

I söndags hittade Kevin och Leo en spindel på kevins dörr, Kevin tog själv bort den (läs; dödade den), vilket jag inte trodde då han brukar va rädd för sånt, förra sommaren fick han ju panik av flugor :-) Iaf så har Leo gått runt ända sen dess o sett spindlar överallt.. minsta lilla ludd eller damm är en spindel o jag måste titta noga noga så det verkligen inte är en spindel, helst ska jag ta på den oxå för att vara på den säkra sidan *s* Jag kommer ihåg när Kevin va inne i en period då han var rädd för ludd, han blev livrädd om det kom i ludd från fötterna när han badade o dammråttor va hur läskigt som helst!! Vi får väl se hur länge det här håller i sig med Leo. Sen är han väldigt blodfixerad. Så fort han slår sej minsta lilla så undrar han om det kommer blod. På tal om att slå sig så snubblade han förut o slog i kinden, så nu har han ett blåmärke över kinden o lite på sidan över ögat, stackars liten.

Idag när jag hämtade Kevin på dagis började han klaga över magont, han såg verkligen risig ut o han jämrade sej o hade ont. Det går mycket magsjuka o förkylningar på dagis nu så jag tänkte att det va våran tur nu. Men det gav med sej här på kvällen. Han hade tydligen ätit fem!!! tallrikar med gröt till frukosten imorse så det var väl det som spökade. Inte konstigt kanske :-)

Tänkte jag skulle lägga ut en bild från när Kevin fyllde år:


Hulken-masken han fick, gissa om han va glad över den:


Har gjort ett par nya örhängen oxå:


Har även gjort ett halsband av samma sort, samma hänge fast det är ett halsband alltså :-)

På lördag, eventuellt/förhoppningsvis, får vi hem denna fina sideboard som vi ska köpa av syrran o hennes sambo. Blir fint i köket det, blir gott att få lite mer plats oxå, den vi har nu är mycket mindre alltså inte lika mycket plats att stuva undan saker på *s*... ja, här kommer bilden, lånad från ikeas hemsida:


Idag har jag iaf skickat in en ansökan om ett jobb som personlig assistent. Tyvärr va det väldigt många sökande, över 100 st, så det är väl ingen större risk att man får det. Det va ett vik. på 25h/veckan, dagtid o nån enstaka kväll/helg vid behov.
La även in en intresseanmälan på Frösunda assistans, när jag ändå va på g menar jag.

Tittade på heroes förut o åt denna goda macka med kallt o gott mango-iste.. mums :-)


Är så trött så trött idag så det får nog bli sängen nu.
Natti natti o kram!!

Blandade känslor

Dagen började rätt bra, jag ringde o bokade en tid för att provträna på torsdag. Kände mej duktig som vågat ringa o som bestämt mig för en stor utmaning att börja träna. Jag fortsatte att ringa, denna gång till arbetsförmedlingen, dom hänvisade mig att gå ner till det lokala kontoret. Har haft rätt stora förväntningar att få lite hjälp ifrån AF, men man ska ju aldrig ta ut några tankar eller känslor i förväg.. att man aldrig lär sig det :-(

Jag gick iaf ner när jag var klar på jobbet, berättade att jag ville ha hjälp att byta jobb o ta mig vidare, förklarade tom att jag hade SF, men det visade ju sig att dom inte alls kunde hjälpa mej. Det va nåt om att jag inte var arbetslös o nåt med min arbetsgivare.. va så lessen o ville bara därifrån. Kände mig så uppgiven.. när varken min kurator, min läkare eller AF kan hjälpa mej.. vem kan då det?? jag vet inte vart jag ska ta vägen längre... allt känns hopplöst... :-(

Var till kuratorn idag o hon tycker iaf att jag gör mycket bra framsteg. Vi bestämde att jag skulle ta ett uppehåll från henne o komma tillbaka om en månad igen. Jag går ju i SF gruppen nu en gång i veckan så det kändes okej.

Så med hopp om framtiden på morronen o uppgivenhet på kvällen avslutar jag denna dag med chips o fanta i soffan.. *snyftar lite för mig själv*

Mina ljuspunkter här i livet:


Kram!!

Vad har hänt??

Idag har jag o barnen varit ute o åkt pulka. Först åkte vi en stund i lilla backen vi har utanför oss, sen gick vi ner till den stora backen o åkte lite där oxå. Det va inte det lättaste att komma upp för backen när det ligger ett lager med is under snön. Sen gick vi ner till Pekås o köpte lite lördagsmys till kvällen, inget bråk från barnen, utan det gick jättesmidigt att ta det vi skulle ha o inget mer -chockad- ;-)

en till sak som är lite chockande är att jag funderar på om jag ska börja träna, typ på nautilus.. då kan jag både träna o simma, variera mig lite kanske. Jag har aldrig varit intresserad av att träna, men känner att det nog skulle va rätt gött, man kanske mår lite bättre o det är ju alltid bra att ta hand om kroppen. Vad har hänt med mej?? jag har aldrig nånsin tänkt i dom här banorna förut.. ska fundera lite mer på det.

På måndag ska jag ta tag i min "läxa", att ringa till arbetsförmedlingen o höra om jag kan få nån handläggare. Jag har skjutit o skjutit på det, så som jag alltid gör med ALLT -tyvärr-, men nu går det inte längre, ska på samtal på eftermiddagen o då är det ju bra om jag har gjort det jag skulle göra *s*  jag är så fruktansvärt trött på att sitta av tiden på jobbet o bara känna att man vill därifrån, får panik på att sitta där instängd i ett rum o bara vänta o vänta o vänta på att arbetsdagen ska ta slut.. :-( men vad sjutton ska jag göra annars, jag passar ju inte in nånstans -lite lätt lessen-

Ikväll är det melodifestivalen, men det känns inte kul.. är så trött på alla dessa delfinaler.. det räcker väl med en enda, som det va förr.. men tydligen inte.. är lite smått rastlös o sambon tittar på "knight rider", inte riktigt vad jag är intresserad av.. får väl se om det finns nåt att titta på sen. Får väl gå o läsa lite sålänge.

Kram!!

Första mötet

Idag var jag på det första mötet med social fobi gruppbehandligen. Jag va så jäkla nervös innan så det va hemskt o när vi kom in i det där rummet o skulle börja ville jag bara gå därifrån o aldrig mer komma tillbaka :-( Vi är 8 st, blandat killar o tjejer i åldern 21-41 om jag minns rätt. Jag var väldigt skakig/darrig i ben o armar under hela tiden, o jag känner mej trött nu, det tar på krafterna att kontrollera sin rädsla o våga göra detta som man är så rädd för.

Hon började med att berätta lite om hur det kommer gå till, vad vi ska få göra dom här veckorna o vad som gäller. Sen skulle vi lära oss namnen på varandra, vi fick en boll att kasta mellan varann o fick säga våra egna o varandras namn.
Sen fick vi göra lite "övningar". Den första gällde hur vi kände inför att vara där. Vi fick 3 alternativ på vart vi skulle ställa oss. Dom som hade känslan att dom helst ville gå därifrån o inte komma tillbaka fick ställa sej på ett ställe, dom som kände rädsla men ändå ville vara där fick ställa sej på ett annat ställe o dom som kände att "nu jäklar kör vi" fick ställa sej på ett tredje. Jag ställde mej mittemellan det stället där man bara ville gå därifrån o det stället där man ändå ville vara kvar. Man är rädd men ändå så vet man ju att det här är något som är nödvändig o bra för att jag ska komma vidare. Vi fick fortsätta med lite såna övningar där man fick olika alternativ o olika ställen att ställa sej på, o då handlade det om oss själv, det blev ett sätt att lära känna varandra lite o hur våra liv ser ut, om vi har familj, hur man bor, om man har syskon osv.

Vi fick göra en "kroppskarta". För er som inte vet vad det är så är det att man får rita på en uppritad kropp/människa olika fysiska o psykiska känslor man har, kroppsligt. Tex att man känner oro, då får man sätta en färg där oron sitter i kroppen, tex i magen, huvudet etc.

Vi fick även göra en liten bok där vi ska skriva utvärdering i slutet på varje möte.

Allt som allt så kändes det bra med gruppen, det känns som en trygg grupp med lättsamma personer, man kände trygghet väldigt fort o det fanns även humor med vilket är jätteviktigt. Det som gör det lätt är nog att man vet att man är där utav samma anledning o att dom andra har ungefär samma känslor o rädslor, man behöver inte känna sig dum eller värdelös på samma sätt.

Nu ska jag inte skriva så mycket mer om det :-)

Igår fyllde Kevin 6 år, han hade en bra födelsedag med tårta o presenter på sängen. Han var nöjd med alla presenter o sen bar det av till dagis. Dom hade kalas där med glass o sen fick han sitta på födelsedagsstolen o berätta vad han hade fått för alla barnen. Han hade varit så duktig o pratat o berättat jättemycket. Orkar inte riktigt lägga in bilder idag, får bli en annan gång.

Igår var jag på skolinformation på skolan dit vi tillhör. Det verkade mysigt o lagom stort. Blir till att fundera på vilken skola vi ska välja..

Gick över till syrran efter infon, satt o pratade en bra stund o bytte lite kläder. Det är väldigt bra med en syster som har i princip samma storlek :-) Dock blir det alltid jag som får mer kläder än vad hon får av mig.. undrar hur det kommer sej *tittar på syster* ;-)

Imorron ska vi ha ett litet minikalas, det är Kevins farmor, faster, farbror o hans tjej som kommer. Blir skoj, kevin ser fram emot mer presenter *s*

Dan före dan...

Imorron fyller Kevin 6 år! aldrig har han varit såhär spänd o förväntansfull. Han ville gå o lägga sig kl 18 idag för han orkade inte vänta längre *s* o på dagis hade han sagt till fröken att idag är han 5 år, men när han kommer imorron så är han 6 år. Det blir marsipantårta o presenter på sängen imorron.

Nu ska jag gå o slå in Kevins presenter o sen lägga mig o läsa en bok.

Natti natti!!

Ja, då va det ju det här med...

rubrik igen då.. äh vi struntar i det idag o går vidare :-)

Nu ikväll har jag varit på skolinformation på Färjestadsskolan. Patric jobbade tyvärr så jag fick gå själv. Nervös va jag innan, men när jag kom in genom dörren så hittade jag genast en "kompis/fd granne" som jag kunde prata med. Hon är gravid o bebisen verkade ha planer på att komma ut snart även om den inte ska komma förens i mars. Bebben levde rövare där inne o magen gick i vågor.. man saknar det där lite grann, det va så mysigt att va gravid.. men nu svävade jag iväg från själva ämnet.. det va tydligen många barn som skulle börja till hösten så det är väl kanske tveksamt om vi kommer få nån plats på just färjestadskolan. Vi tillhör ju Skogsbackeskolan, men vill hellre ha färjestadskolan.. vi får se, vi ska iaf söka dit så får vi se vad som händer.

Annars har jag varit "ledig" idag, tog min "sjukskrivedag" idag. Skulle till vc på förmiddagen. Sen fyller ju Kevin år på onsdag o vi hade inte köpt några presenter än, så jag passade på att göra det idag. Jag hoppas han blir nöjd, han önskar ju sig ALLT han ser, men så mycket kan vi ju inte köpa *s* Men jag tror att jag hittade saker som han tycker är kul.
Kan ju säga att han är väldigt spänd o förväntansfull på att fylla 6 år, han går o räknar ner dagarna o frågar gång på gång om jag verkligen vet vad han önskar sig *s* o så ska han ha marsipantårta :-)

Gick iväg o simmade oxå, inte lika lugnt idag, rätt många som var iväg o simmade, så man kunde inte simma i lika mycket lugn o ro som sist.

På torsdag börjar min socialfobi-terapi-grupp.. det känns väldigt väldigt jobbigt o nervöst, vill inte alls, men vet att det är nödvändigt o bra.

Kram!!

RSS 2.0