Bildblogg

Det blir en bildblogg idag ;-)



Vi har haft en jättebra påsk, barnen gick påskgubbar för första gången på påskafton. Det va väldigt uppskattat eftersom man tydligen fick godis när man plingade på dörren *s*
Vi åt mat hos Patrics mamma på dagen o sen på kvällen åkte vi ut till pappa o åt lite mat där. Dom har ju skaffat en liten hund som heter Doris, så underbart söt o busig. Kan ju säga att barnen var väldigt förtjusta i henne, dom har pratat hela veckan om Doris, dom har döpt alla mjukishundar här hemma till Doris och så leker dom hund oxå.. haha.. så söta.

I måndags åkte vi iväg till Madeleine o barnen i Kil, vi gick till lekparken och grillade korv. Jättemysigt hade vi det. Vi hade dock aldrig gjort upp en eld helt själva så det gick lite trögt, vi fick ringa till Madeleines sambo som kom o hjälpte oss lite.. det blev gott iaf och barnen hade jättekul, lekte wildkids i rutchkanan :-)

Igår va jag o barnen ut till mamma, det va soligt o härligt, vi fikade på balkongen o barnen hittade en grannpojk att leka med i lekparken utanför. Sen åkte vi o bytte till sommardäck på bilarna och åkte tillbax o åt mat. En jättebra eftermiddag och kväll.

Ikväll grillade vi lite kött på balkongen o hade potatissallad till, det va underbart gott :-) synd bara att man inte kan ha en riktig grill, för det blir ju inte riktigt samma goda smak på en elgrill.. men det duger.



Imorron ska vi ut till pappa, barnen längtar.. undrar om det är mest efter doris eller morfar ;-) hehe..
ska försöka åka iväg till mitt nya jobb o hämta schema oxå. Jag får börja på en egen rad from 1 maj, så det blir nattjobb hela sommaren lång (förhoppningsvis) för min del, ska bli kul faktiskt.. ja, lite nervöst oxå... men det va ju kul att jag fick det iaf.

Nu ska jag hänga och vika lite tvätt.. sådär lagom kul på en lördagkväll...

Kram!!

Kommentarer
Postat av: Louise

Vilka härliga bilder!

2009-04-18 @ 23:05:12
URL: http://floosan.blogg.se/
Postat av: Syrran

Fina bilder! Lurpan ser så där härligt psykotisk ut som vanligt. Kram

2009-04-19 @ 19:35:37
URL: http://limelight.blogg.se/
Postat av: Mormor

Jätte trevligt fredags tillsammans med er!



Grann killen frågade efter Kevin idag.



Kram!

2009-04-20 @ 19:25:04
Postat av: Madeleine

Fina bilder..

Tur att Tobias kunde hjälpa oss med elden ( ha ha ha)

Kramis!!

2009-04-22 @ 21:12:40
URL: http://maddesvarld.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0