Vilken tajming

Idag var det då äntligen dags för rutinultraljudet. Har varit nervös för det länge nu. Var inte så nervös för att bebis inte skulle må bra för sist i vecka 13 såg allt så bra ut o jag har ju känt mycket sparkar o rörelser sen dess. Mest nervös var jag över att hon inte skulle se könet, för jag har varit så sjukt nyfiken på vad det är som gömmer sig därinne. Med dom andra två så har det bara varit kul att det blivit en överaskning, men denna gång är det allt kul att kunna förbereda sig lite :-P Prova på att veta oxå.

Fick en jättetrevlig barnmorska och bebisen mådde så bra där inne, gapade, gäspade och höll på med handen kring munnen. Tiden stämde väldigt bra oxå, blev flyttad en dag, hade räknat ut 3 feb själv och enligt hennes beräkningar ska den komma 4 feb. Ja, på Kevin´s födelesedag, härlig tajming. Men vi får väl hoppas att den vill komma lite tidigare eller senare för det kanske kan va kul att ha egna födelsedagar :-)

På slutet försökte hon iaf få in en bra bild mellan benen och lyckades väldigt bra. Hon tyckte det såg ut som en liten flicka där inne och det måste jag instämma med, ingen snopp där inte. Men som vanligt kan dom ju inte lova till 100% att dom har rätt. Vi kör på en lillasyster o skulle det mot all förmodan komma ut en lillebror i slutändan så blir det lika bra det ;-)

Lillgumman har varit väldigt rörlig ända sen ul imorse, sparkar o har sig mest hela tiden o det börjar verkligen synas utanpå magen, det gäller bara att hänga med o se när det väl kommer en kick :-P

Nu blir det fredagsmys med mina älskade pojkar ♥

Kommentarer
Postat av: Jenny Ölmebo-fru & 4barnsmorsa ♥

vad härligt å få se den lilla tjejen :)



ha en underbar fredagskväll :)

2010-09-10 @ 18:16:00
URL: http://familjenav6.blogspot.com
Postat av: Syrran

Jaaaaaa!



=)

2010-09-10 @ 20:46:17
URL: http://limelight.blogg.se/
Postat av: Jenny Ölmebo -Fru & 4 barnsmorsa ♥

Hoppas din dag blir bra idag :)

kramis

2010-09-14 @ 09:00:18
URL: http://familjenav6.blogspot.com
Postat av: Cissi

Så otroligt glad för er skull att allt såg bra ut och att det verkar vara en flicka som ni gärna vill ha =)

GRATTIS!!

2010-09-17 @ 19:03:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0