Happy

Idag har vi hämtat våran barnvagn som vi fått till ett riktigt fyndpris (dom brukar rea ut gamla modeller när dom beställer in nya för kommande år). En Brio Happy 2010. Egentligen skulle det varit en 09:a, men så passade inte tyget på sittdelen så vi fick en 10:a till samma låga pris. Säger man ju inte nej till. Den är så fin och står här o bara väntar :-) Det blev en svart, vilket jag va ute efter från början, så kan man färgsätta den med lite fina tillbehör sen. Perfekt för mej som tröttnar fort på saker :-P


Brio Happy

Kevin kände precis en liten spark! Det gäller att vara med för det går så fort och oftast så slutar hon sparka när man säger till att nån av barnen eller Patric ska lägga handen på.

Nu har vi äntligen rensat inneförrådet, så nu kan man faktiskt gå in där igen. Man blir inte anfallen av saker när man öppnar dörren och man behöver inte klättra över saker när man ska försöka hämta nånting där inne.
Jag börjar bli lite sugen på att göra smycken igen men har inte kommit åt grejerna för dom har legat längst in och då har det inte känts så kul, men nu kanske?!

Ska bara in i uteförrådet och rensa lite med. Där är det nämligen oxå rörigt och jag måste inventera lite för o se vad jag har o inte har.

Hänga tvätt och förbereda lite mat blir det nu.

Kram!!

Kommentarer
Postat av: Syrran

Du får kolla "Pimp my ride" på MTV för lite inspiration till vagnen ;)



Låter bra att du är sugen på smycken igen. Säg till om du inte har nån att göra till =)



Kramis

2010-09-15 @ 18:07:07
URL: http://limelight.blogg.se/
Postat av: Jonathan

Hej, 

Jag läste just ditt inlägg och vill tipsa dig och dina läsare om att Unity Line just nu har kampanjerbjudanden på familjeresor till Polen.



Gå gärna in på http://www.unityline.se/erbjudande/kampanjerbjudanden/specialerbjudanden/familjepaket_med_hytt_och_bil och läs om familjepaketet för 2010. 



Likea Unity Line på Facebook för att få chansen att vinna en

kryssning till Polen: facebook.com/pages/Tavla-och-vinn-en-kryssning-med-Unity-Line/140776032632140?ref=ts





Hälsningar,



Jonathan, 
Unity Line


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0