Bus på badhuset

Var iväg till badhuset idag med grabbarna för första gången. Min pappa va med o vi hade det hur kul som helst. 3 timmar ungefär var vi där o barnen hade knappt tid att sitta ner o fika lite :-) Kevin busade mest runt med morfar, medans Leo som va lite mer mammig klängde runt på mej. Dom hoppade o åkte från rutschkanan massor. Leo är verkligen inte rädd för vatten för fem öre, han bara slänger sej i vattnet o struntar i om han hamnar under eller över vattnet. Kevin är lite mer petig när det gäller vatten i ansiktet o sånt, men idag va han väldigt modig o kom till o med under vattnet med huvvet några gånger :-D Han blev så stolt o konstaterade att det inte va såå farligt ändå *s*

Det gick faktiskt bra för mej med *fniss* o det va inte så jobbigt som jag trodde det skulle va. Vi måste verkligen göra det fler gånger o jag har bestämt mej för att börja gå iväg o simma, skönt att få röra på sej o slappna av lite oxå.

Funderar på att sätta mej i soffan o mosa i mej lite ostbågar o fanta innan man ska hoppa i säng. Sambon sitter o äter mat.. igen.. hungerig?! :-)

Imorron ska vi städa bort julen, ska bli såå skönt.. liite trött på den nu.

Kram!!

Kommentarer
Postat av: Madeleine

Åh ni verkar ha haft en mysig stund på badhuset!! Leo är som Oliwer med andra ord ha är inte heller rädd för vatten.

Vi får åka dit tillsamans som du sa, ta med våra göbbar!!



Kram

2009-01-10 @ 22:51:40
URL: http://maddesvarld.blogg.se/
Postat av: Cissi

Vad roligt att det var så lyckat på badhuset! Du är så himla duktig vännen!! Hoppas ni får en fin söndag! Kramar!

2009-01-11 @ 11:01:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0